simcia parašė:
ar yra mamų maitinančių mišinėliu atpylinėjantiems vaikams?
As maitinu
simcia parašė:
ar yra mamų maitinančių mišinėliu atpylinėjantiems vaikams?
As maitinu
mattina all alba parašė:
Manž svoris jau arba būna toks pats arba 1+, bet figūra, tai toli gražu ne ta. Juo greitu angliavandenių pilvas atsikišo vėl, nors 3-4savaitę pogimdymo jau visai ge…
As irgi amzinai alkana. Galeciau atrodo visa diena valgyt
kazkaip kovojat su tuo?! Manau cia del to kad miego mums truksta, tai organizmas reikalauja maisto, kad energijos gautume
Rippinster parašė:
As irgi amzinai alkana. Galeciau atrodo visa diena valgytkazkaip kovojat su tuo?! Manau cia del to kad miego mums truksta, tai organizmas reikalauja maisto, kad…
Kadangi mes maitiname pačios, organizmui reikia iš kažko gaminti pienui. Todėl kyla alkis.
cijjurgita parašė:
As maitinu
lengvai atsirugsta? ir normaliai?
Mano svoris jau sugrįžo. Sveriu 65kg, lygiai tiek kiek prieš pastojant. Visi proaugti 10kg labai greitai dingo, tačiau veidrodyje vaizdelis nekoks.. 2 gimdymai.. milijonas strijų.. kabantis pilvukas.. ir baisi ryški linija.. apsirengus jaučiuosi tokia graži ir tokia lengvutė, o kai nusirengiu, tai verkt norisi. Maudimukas ir toliau ilgai ilgai gulės spintoje.😢
Mamos, kurios maitinat mp ir skundetes, kad leliukai nervuojasi, spardosi ir spjauna lauk kruti, siandien gavau atsakyma, kas tai yra. Maniske taip "valgo" nuo pirmos savaites, nebent miega, tada pavalgo ramiai. Siandien mus aplanke mano mamos drauge, Santaros gimdymo namu vieno is skyriu vedeja. Tai paaiskino, kad vaikui pradejus zysti, "sujuda" zarnynas ir tai sukelia diskomforta panasu i lengva diegliu versija, todel mazieji ir pradeda erzintis. Klausiau kaip padeti vaikui, ka daryti, atsakymas girdimas daznai -islaukti, isaugs dar bandyti duoti soske, lengvesniam nusiraminimui. Kadangi maniske soskes neima, as darau taip - duodu zysti, kol matau pagal valgymo laika, kad turetu but tikrai soti (spardymusis ir verkimus bandau ramint supavimu), kai zinau, kad jau pavalge, ijungiu white noise programele telefone ir migdau supdama ant ranku, laikydama jos rankyte ir kojas taip, kad negaletu muistytis labai (nes tada velgi pati save isveda i draskymasi isterini). Man white noise issigelbejimas. Gal ir jum kuriai pades.
simcia parašė:
lengvai atsirugsta? ir normaliai?
Atsirugsta gana greitai tik, kad dazniausiai skaudziai.net pats issigasta. As duodu APTAMIL ProeXpert AR. Bet labai kieteja viduriukai nuo jo.
OlgaLook parašė:
As purskiau oksicepta i ta vieta kur siulai buvo, man labai padejo
Galit gal foto įmesti to purškalo?
Bahirri parašė:
Mamos, kurios maitinat mp ir skundetes, kad leliukai nervuojasi, spardosi ir spjauna lauk kruti, siandien gavau atsakyma, kas tai yra. Maniske taip "valgo" nuo pirm…
Aciu.parsisiunciau programele ir as😊
cijjurgita parašė:
Aciu.parsisiunciau programele ir as😊
Beje, ijungus white noise ir valgo ramiau. Tik reikia pazaist, atitaikant garsa, kuris ramintu, manuske yra feno ir siurblio gerbeja
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai