Sveikos prisijungusios prie ❤️❤️2018 metu liepos stebuklų❤️❤️. Auginkim pilvukus kartu, dalinkimes džiaugsmu ?
2018 m. Liepos stebuklai (Archyvas iki 2018.11.2
Sveikos prisijungusios prie ❤️❤️2018 metu liepos stebuklų❤️❤️. Auginkim pilvukus kartu, dalinkimes džiaugsmu ?
2018 m. Liepos stebuklai (Archyvas iki 2018.11.2
Ievulele parašė:
Ir vel apsisysino nakti, su pampers pants. Aš nesuprantu kaip 😮 nėra permaži tikrai, mergyčka nesveria 11kg, dedu 4 dydi 🤷
Buvo laikas, kai ir mano vaikas prasiusiodavo, bet užmovus sauskelnes dabar atidžiai atitraukiu visus kraštelius ir pan, tai nuo to laiko daugiau avarijų nebuvo.
fica parašė:
Buvo laikas, kai ir mano vaikas prasiusiodavo, bet užmovus sauskelnes dabar atidžiai atitraukiu visus kraštelius ir pan, tai nuo to laiko daugiau avarijų nebuvo.…
Ji miegodama, kai vartosi atsigula ant pilvo ir pariecia kojas po savim ir taip iskelia uzpakali. Jauciu kai tokioj pozoj pasisioja tai ir prabega per virsu, nes slapias tai pilvas buna 🤦
Ievulele parašė:
Ji miegodama, kai vartosi atsigula ant pilvo ir pariecia kojas po savim ir taip iskelia uzpakali. Jauciu kai tokioj pozoj pasisioja tai ir prabega per virsu, nes sl…
O as galvojau maniske viena taip miega😀
Tikrai zinokit delto prabega,mums irgi 1k buvo,irgi nesupratau kas kaip,bet iki tol niekada taip ir nemiegodavo.
Ievulele parašė:
Ji miegodama, kai vartosi atsigula ant pilvo ir pariecia kojas po savim ir taip iskelia uzpakali. Jauciu kai tokioj pozoj pasisioja tai ir prabega per virsu, nes sl…
Nu tikrai nemanau kad cia del pozos tokios miegojimo. Manoji taip miega pietu metu ir nakti taip randu. Bet prasisiojus kiek buvo kartu per visus 1.5m tai galeciau ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti 😊 dazniausiai nakciai naudojam moony sauskelnes. Dienos metu visokias ekologiskesnes,nes nuo pampers beria uzpakaliuka.
Ievulele parašė:
Ir vel apsisysino nakti, su pampers pants. Aš nesuprantu kaip 😮 nėra permaži tikrai, mergyčka nesveria 11kg, dedu 4 dydi 🤷
Hm, o jeigu bandyt Huggies Girls? Ar net Boys 🤭 (Boys sluoksnis iš priekio storesnis, priekyje kad geriau sugertų berniukams). Gal tada jai gulint ant pilvo, geriau sugers? Maniškiui prabegdavo per šonus - todėl Pampers kraštelius reikia būtinai atlenkt, pataisyt per visą ilgį.
Dėl vaikų lavinimo. Suprantu, kaip lavint ramesnius ir imlesnius vaikučius, tokius du turėjau - dukra tik aktyvi buvo labai, bet imli kaip Olgos dukra ir irgi daug spartesnė raida negu bendraamžių buvo. Sūnus ramus, tad su juo iš vis jokių problemų nebuvo - viskas vaikui tiko. Dabar auginu mažą neandertalietį 🤭. Tai truputį pasimetus. Džiaugiuosi labai, kad knygom pavyko sudominti (skaitom pagal pagreitintą programą, svarbu greit versti puslapius, tad tekstą adaptuoju beskaitydama). Reiktų lavint smulkiąją motoriką, bet kad jis viską tebetraukia į burną 😲. Tą kinetinį smėlį, kuris būtų labai gerai, jaučiu valgytų kaip košę. Kas patinka - tai viską mėtyt. Todėl su kamuoliais ilgai žaidžia. Žaisti slėpynių ir gaudynių. Pilstyti vandenį. Vakar daviau tapyt, pasodinau į vonią ir daviau dažų. 5 minutės, visas murzinas ir išsigando kažkodėl savo murzinumo, nustojo tapyt ir prašė nuvalyti nuo jo tuos dažus 🤭. Kas dar auginant "laukinukus", kokių atradot jų lavinimo idėjų?
Gileda parašė:
Nu tikrai nemanau kad cia del pozos tokios miegojimo. Manoji taip miega pietu metu ir nakti taip randu. Bet prasisiojus kiek buvo kartu per visus 1.5m tai galeciau …
O moony pants yra? Siaip man jos labai patiko.
Liolik123 parašė:
Hm, o jeigu bandyt Huggies Girls? Ar net Boys 🤭 (Boys sluoksnis iš priekio storesnis, priekyje kad geriau sugertų berniukams). Gal tada jai gulint ant pilvo, geriau…
O aciu reiks pamegint! Dar kelias kitu gamintoju pants nuziurejau, lille go arba coop. Gal kuri naudojat?
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai