Svaja 0 parašė:
Su kuo čia makaronai?
Su špinatų padažu
Svaja 0 parašė:
Su kuo čia makaronai?
Su špinatų padažu
Ievulele parašė:
O moony pants yra? Siaip man jos labai patiko.
Moony kelnaitės yra, ir net yra moony naktinės kelnaitės berniukams arba mergaitėms. Mes turejome, jos storesnės, kad neprateketų naktį ir daugiau sugertų.
Gal jau kazka galvojat apie kaledines dovanas? Smalsu tiesiog 😉
Kadangi turiu jauna tapytoja, esu nusiziurejus toki dalyka https://lukvy.lt/svieciantis-molbertas
OlgALooK parašė:
Gal jau kazka galvojat apie kaledines dovanas? Smalsu tiesiog 😉
Kadangi turiu jauna tapytoja, esu nusiziurejus toki dalyka https://lukvy.lt/svieci…
Faina idėja. Aš taip pat planuoju kažką iš piešimo reikmenų prašyti kalėdoms, arba vandens žaislų, nes žaisti vonioje 
o pas mus irgi tapytojas auga, avangardinis...
Liolik123 parašė:
Hm, o jeigu bandyt Huggies Girls? Ar net Boys 🤭 (Boys sluoksnis iš priekio storesnis, priekyje kad geriau sugertų berniukams). Gal tada jai gulint ant pilvo, geriau…
Kazkodel neleidzia man cituoti jusu zinutes apie integracija. Na taip, kalba moka, dirba, atrodo tik tiek tereikia integracijai, bet jie visada ir visur stengiasi tik sava kalba kalbeti. Nesvarbu darbe ar bet kurioj viesoj vietoj, kur reikia bendrauti net su aptarnaujanciu personalu. Tai man cia tos integracijos nulis...
Apie lavinima: vyras krapstesi prie telefono, varztelius sukinejo, kazka ten dare ir mazajai dave "pasukioti" nedideliu atsuktuvu su besisukancia galvute varztelius. Taip susidomejus sedejo, "sukiojo" telefono varztelius, pirstukai mikliai tik juda, kruta, atsuktuviuka taip mikliai op ir istato kur reikia
Liolik123 parašė:
Dėl vaikų lavinimo. Suprantu, kaip lavint ramesnius ir imlesnius vaikučius, tokius du turėjau - dukra tik aktyvi buvo labai, bet imli kaip Olgos dukra ir irgi daug …
Toks pat maniškis! Makaronus 20sek dėliojo, perkando sistema, ir vėl lakstyt.
As tai kažkaip specialiai nebandau jo verst daryt, ko jis nenori. Yra aktyvus berniukas, mane tai džiugina, o daugiau-pagal situaciją.
Pvz šįryt viriau kiaušinį, sakau, nori pasimokyti lupti? Sėdom ant žemės ir lupom. Tai jam įdomu, viską jis moka, bet 30min tikrai nesėdės ir nedarys to.
Tai gal ir jusiskis viską moka, tik patinka aktyvesni žaidimai?
Kad knyga skaitytų pats daugiau nei minutę taip nėra buvę niekada, as net sunkiai įsivaizduoju tai, tiesa sakant. Skaitom kartu irgi pagal pagreitina programa, tokia pačia, kaip jusu
Ai, dar norėjau pasakyti. Man svarbu šiuo momentu, kad jis išmoktų empatijos, elgtis su kitais vaikais. Tai pvz einam į žaidimų kambarius, susitinkam su kitais vaikais ir mokomės, kaip dalintis žaislus, ką daryti, kai vienas paspirtukas, o abu vaikai jo nori. Nesistumdyti, ir tt ir pan. Man šie dalykai atrodo nemažiau svarbus nei smulkioji motorika, tokie mokslai mano vaikui tinka.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai