2018.11.28 08:21 (prieš 2 m.)
Na maniskei miegas suprastejo nuo trecio menesio iki tol nebuvo problemu, o nuo mazdaug ketvirto migdymas pasidare kancia :/ kartais greitai luzta kartais labai sunkiai uzmiega. Bet kaip cia rase tikrai pastebejau kad jai viskas labai idomu. Ciupinejam stalus, duris,rankenas,sekcijas,tv daug idomiai uz zaisliukus 😄 as su papuliu ilgai miegot neleidziu, iminga ir istraukiu jei dar buna nerami dar duodu ir taip bandau. Bet max 30min gaunasi. Kadangi suvystau rankytes tai buti salia man nereikia,kai miega. Bet dabar man didziausia misija ja uzmigdyti, roso visus zenklus, bet taip sunkiai migdosi, kad jau nebeismanau kaip migdyti atrodo visi seni budai nebetinka :/ o psichologiskai man sunkiausia kad ji nekencia vezimo ir mes labai mazai iseinam i lauka, o nuo namu man konkreciai ciuozia stogas, kantrybe senka. Vyras dirba 7dienas grizta velai tai pagalbos mazai. Gal nuo nauji metu bus lengviau. Tad vis kartoju sau kad tai laikina,toks etapas, beet tai kaip ji ismoks uzmigti pati as neisivaizduoju.