Pagal skaičiavimus ir aš rugpjutinuko ten gaunasi visai pradžioje mėnesio, tai gali pasirodyti ir liepa 😁🙈💞
Linksmosiospedutes parašė:
Aš rugpjutinuko :)))
Pagal skaičiavimus ir aš rugpjutinuko ten gaunasi visai pradžioje mėnesio, tai gali pasirodyti ir liepa 😁🙈💞
Aš rugpjutinuko :)))
Auksselis parašė:
Ir aš laukiuosi vėl Liepinuko! Bus tarp vaikučių 3 mėnesiai ❤️
Gal 3 metai skirtumas? 😁
Gal ir 3 metai 🤔😁
Gileda parašė:
Gal 3 metai skirtumas? 😁
FeelinGood parašė:
Pastebėjome kad mūsų vaikui pradėjo vairuoti akys, nežymiai, bet kartas nuo karto.Kreipsimes pas gydytoją. Norejau paklausti ar jūsų vaikams panašių problemų nebuvo…
Nea, nebuvo. Ar susidraugavo jūsų vaikai?
Nea, nebuvo. Ar susidraugavo jūsų vaikai?
Tai jo, pasimusa biški, bet šiaip draugai
Sveiki🙂 Jau seniai pastebejau, kad mano vaikas linkes labai stipriai prakaituoti. Nesuprantu gal as ji per daug aprengiu, nors namie visai lengvai buna aprengtas, bet esme tame, kad tikrai daug duksta ir stipriai suprakaituoja. Taip pat labai suprakaituoja stipriai miego metu, iskart užmigęs, pagalve buna slapia. Vitamino D duodu prafilaktiskai. Kaip Jūsų vaikučiams su prakaitu? man jau labai neramu net del to prakaitavimo pasidarė.
Ajilu parašė:
Sveiki🙂 Jau seniai pastebejau, kad mano vaikas linkes labai stipriai prakaituoti. Nesuprantu gal as ji per daug aprengiu, nors namie visai lengvai buna aprengtas, b…
1. Pamegincuau savaitę kokia neduoti.
2.Rengciau/ klociau ploniau.
3. Padaryciau kraujo tyrimus.
1. Pamegincuau savaitę kokia neduoti.
2.Rengciau/ klociau ploniau.
Ačiū už atsakymą! 🙂 jau kaip ir išbandyti šitie metodai, bendri kraujo tyrimai daryti, tai kaip ir nieko tokio gydytoja nesake kad kazkas negerai, tiesa tuo metu sirgo kažkokiu virusu, tai sake tyrimai grynai virusiniai, šlapimas irgi normos ribose.
Ajilu parašė:
Ačiū už atsakymą! 🙂 jau kaip ir išbandyti šitie metodai, bendri kraujo tyrimai daryti, tai kaip ir nieko tokio gydytoja nesake kad kazkas negerai, tiesa tuo metu si…
O gydytoja nedarė Vit D tyrimo?
Jums reikia žinoti ar tai trūkumas ar perteklius
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai