Mėlyno_kraujo parašė:
Zinokit sprendžiau ir aš idta dilemą prieš kelias dienas. Na ir išbandžiau viena variantą. Mes su vyru miegam ant trisluoksniu riposo, tai viena savo sluoksnį padėj…
Aciu 🙂 gal nuoroda imestumet, kur pirkt?
Mėlyno_kraujo parašė:
Zinokit sprendžiau ir aš idta dilemą prieš kelias dienas. Na ir išbandžiau viena variantą. Mes su vyru miegam ant trisluoksniu riposo, tai viena savo sluoksnį padėj…
OlgaL parašė:
Štai https://www.riposo.lt/riposo-trisluoksne-pagalve-3-layer-1
Mačiau ir dormeo turi suaugusiems trisluoksne pagalvė, bet ji kiek siauresnė 😉
Mėlyno_kraujo parašė:
Štai https://www.riposo.lt/riposo-trisluoksne-pagalve-3-layer-1
Mačiau ir dormeo turi suaugusiems trisluoksne pagalvė, bet ji kiek siauresnė 😉
Karolina@ parašė:
As biski ne i tema, su tokiu klausimu, praita menesi buvo mm, bet labai negausios, lyg ju nebutu ir tik pora dienu, kas man nebudinga, nes seip sergu savaite ir gau…
Nuo kada gryzusios mėnesinės?
monamint parašė:
Nuo kada gryzusios mėnesinės?
Iskart po gimdymo, kaip prasidejo, tai kaip laikrodukas. Ir praitos prasidejo anksciau nei turejo buti, na bet as ju neskaitau menesinemis, nes siek tiek buvo, bet na kaip man tai tikrai labai nedaug, o va sios tai kazkoks kosmaras, vos ne tas pats kaip katik pagimdzius. Pas moteru uzsirasiau, bet pas mus reikia gauti seimos gyd. siuntima, tai kol prieisiu ir kitos pasirodys neuzkalnu.
Karolina@ parašė:
Iskart po gimdymo, kaip prasidejo, tai kaip laikrodukas. Ir praitos prasidejo anksciau nei turejo buti, na bet as ju neskaitau menesinemis, nes siek tiek buvo, bet …
Tikrai galejo būti. Nes aš kai persileidau irgi gausiai kraujavau o paskui su krešuliai. Tik man buvo beprotiškas pilvo skausmas jau kelias dienas iki kraujavimo
Gin84 parašė:
Tikrai galejo būti. Nes aš kai persileidau irgi gausiai kraujavau o paskui su krešuliai. Tik man buvo beprotiškas pilvo skausmas jau kelias dienas iki kraujavimo…
Bet, o ar daktare pamatys, kad kazkas buvo? Ar cia taip ir liks spelione? Bet net nebuvo jokio itarimo, kad galeciau buti pastojusi. Namie sportuoju, turim pasidare sporto salyte is vieno kambario, tai ir svorius pakilnoju, tikrai pasitampau normaliai. Tai gal ir ivyko..
Karolina@ parašė:
Bet, o ar daktare pamatys, kad kazkas buvo? Ar cia taip ir liks spelione? Bet net nebuvo jokio itarimo, kad galeciau buti pastojusi. Namie sportuoju, turim pasidare…
Matyt jau nieko nematys.
Tik jūs viena galite žinoti, nes arba saugotės arba ne.
Karolina@ parašė:
As biski ne i tema, su tokiu klausimu, praita menesi buvo mm, bet labai negausios, lyg ju nebutu ir tik pora dienu, kas man nebudinga, nes seip sergu savaite ir gau…
Jei dabar nesenai buvo dar bandyt galit hcg darytis, nes ivykus persileidimui kuri laika dar jis padidejas buna
Greta. parašė:
Jei dabar nesenai buvo dar bandyt galit hcg darytis, nes ivykus persileidimui kuri laika dar jis padidejas buna
Ai gal geriau nezinoti. Buvo tai buvo, planuot dar neplanavom, kalbet esam kalbeja, kad ilgo laiko tarpo nereikia tarp vaiku, jei butu netyciukas tai butu, viskas gerai. Bet jei cia atsitiko toke nelaime, tai tikrai geriau nezinoti ar tikrai.. tik griausiu pati save.. tik vat idomu ar keicia kazka tai, kad musu su vyru kraujo grupes nesuderinamos, buvo leistas imunoglobulinas man. Tai ar tarkim po tokiu dalyku, mano organizmas pradeda dsr labiau kovoti su nestumu? Ir tarkim kita nestuma jau gali buti tik blogiau, nes tarkim organizmas matys jau trecia pastojima o ne antra? Ir tarkim sekanti nestuma tikrai bus randami antikuniai, kas tada?
Karolina@ parašė:
Ai gal geriau nezinoti. Buvo tai buvo, planuot dar neplanavom, kalbet esam kalbeja, kad ilgo laiko tarpo nereikia tarp vaiku, jei butu netyciukas tai butu, viskas g…
Į šituos visus klausimus jums tikslii atsakyti gali tik daktare .geriau net nebandykit apie tai skaitinėti internete ar klausti kitu nes dažniausiai visos taip darom ir tik bereikali išsigąstam. Seip tikrai patarčiau daktarei pranešti apie įtarimus ir geriau ,kad ji apZiuretu,nes ne visada organizmas pats viską išvalo, kartais gali prireikti medikų įsikišimo kad viskas butu svaru ir butu galima vėl planuoti nėštumą. Beja po persileidimo 6men nepatartina pastoti nes yra didele rizika
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai