Ketrin parašė:
Pas mane jau trys savaitės vėluoja mm, galvojau prisijungsiu į jūsų gretas, bet ačiū D testai neigiami![]()
Nu jo... jau testas parodytų naują gyventoją 🤭
Ketrin parašė:
Pas mane jau trys savaitės vėluoja mm, galvojau prisijungsiu į jūsų gretas, bet ačiū D testai neigiami![]()
Nu jo... jau testas parodytų naują gyventoją 🤭
Rutaka parašė:
Ačiū visoms už sveikinimus 🥰 savijauta kaup traukiniu pervažiuoto lavono 🤷🏼♀️ blogiausia kad negaliu net pažiūrėt į maistą, šaldytuvo atidarymas garantuoja kelionę…
Oi suprantu, man iki antro semestro norėjosi nesąmones valgyt arba nieko... tai buvo gaila vaiko, nes keliskart nesąmones valge su manim ... bet smagu- sveikinu ;)
Agnietė parašė:
Oi suprantu, man iki antro semestro norėjosi nesąmones valgyt arba nieko... tai buvo gaila vaiko, nes keliskart nesąmones valge su manim ... bet smagu- sveikinu ;)…
Aš norėčiau bent nesamones valgyt.... o tai gyva vienu blynu, dviem bulvėm ir košės šaukštu 😅😅😅 laukiu nesulaukiu antro trimestro
Mettija parašė:
Rasot paliksim ir rudeni, gaunas, kad rudeni dar vienas turas bus? As supratau, kad pataikem ar ne zinosim jau balandzio pirma sav, o leisim i darzeli tik rudeni, a…
Ne ne, mes greičiausiai negausime valstybinio, todėl jei tiks šitas privatus, į kurį planuoju vesti nuo balandžio, tai ir eisim į jį. O jei per stebuklą gausim valstybinį - tada žinoma keliausim į valstybinį
Sveikinimai neštukėms, pavydžiu pasiryžimo
🙈🥳
Ketrin parašė:
Kokius įrankius naudojate? Maniškis pats nevalgo, galvoju gal nupirkti Į can
![]()
Pinigai i bala bent jau pas mus🤦♀️ geriausi jos irankiai - pirstukai🤯 as jau nebeforsuoju kaip bus taip, nes uzsispyrusia panike auginu🤭
Ketrin parašė:
Kokius įrankius naudojate? Maniškis pats nevalgo, galvoju gal nupirkti Į can
![]()
Is ikea naudojam, kartais jau susidomi ir bando irankiais valgyt
arbatinius saukstelius bendrus duodu.
Mettija parašė:
Kaip valot ausis maziesiems? Vusada po maudyniu pravalydavau su kudikiu vatos pagaliukais, o vakar pamaciau, jog ziauriai daug sieros🤯 ir kaip ja isvalyt🤔
Kur ta siera?as kuri matos su baby pagaliuku pavalau, giliau nelendu.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai