LaMona parašė:
O kiek Jūsų vaikučiai vandens išgeria? Mano vaikas išvis negeria
Oj daug. 😊 Kokius 200ml. 😊
Hebė parašė:
Manau kad naujas bajeris
Manoji iskelia ranka ir istiesusi laiko i prieki, yoac jeigu tuo metu ant ranku bu…
Taip, daro ir šitą, taip pat rodo kur eiti. 😀😀 👍 Na tikriausiai, kartais net įsitempia.. 🤔 😀 🙈
Ganbei parašė:
Musiske tai vienu momentu panasiai pakeldavo ranka, sukiodavo ir ziuredavo. Kokias 3-4 dienas, dabar taip nebedaro. Is viso pastebejau, kad kai ka nors ismoksta, ta…
Nu taip, gali būti, kad išmoko ir daro 😀👍 jooo, mūsiškė jau lyg mažiau cypauja bet buvo laikas ksi visada iš laimės, ar dėmesį atkreipti ar pan cypaudavo 🙈😀😀
SimonaO parašė:
As vandens retai duodu, kol kas poreikio nematau, nes mp siurbia. Bet kiek daviau, tai gere noriai, is puodelio tiesiai. Gertuves nepripazista, pirksiu neissipilant…
😀 Na ji moka ate pamoti, o šiaip nemojuoja. 😊
skaistaziede1 parašė:
Mes suvalgom daug va kiek. Cia vien pietu bliudukas. O ryte grudines koses 200ml. Vandens ir 6 valgomi saukstai koses.
Oho, kiek čia ml? 😀 Atrodo daug 😀
Neila 23 parašė:
Mano dukryte kai išmoko ploti, tai net naktį pabudus pradėdavo ploti😁jej verkia vistiek ploja😁
😀 Geras, aišku naktį tikriausiai nekažką 😀😀 mūsiškė ant mojavimu, plojimų kažkaip nedaro šiaip, tik ate, o ploja tai kai laiminga, arba kažką pan veikiam, kad ploti rankytemis. 😊
A-guste parašė:
Na mano vyrukui šiandien 9mėn 🎉😱🤯 negaliu patikėti 🙈
Ta proga matavau ir svėriau namuose
Kaip dailiai, mėgsta fotografuotis vyrukas 😀👏 sveikinimai 🎊 😉