IngaKns parašė:
Va 😊 👍 puiku 👌 😊
Gavome dovanų tą "karutį", pirktas uk
labai žaidžia su juo
IngaKns parašė:
Va 😊 👍 puiku 👌 😊
Gavome dovanų tą "karutį", pirktas uk
labai žaidžia su juo
IngaKns parašė:
Va 😊 👍 puiku 👌 😊
Jeeetau, kokio fainumo tas šalmas ir bitutė!!! :)Kur pirkot?
2019liepa parašė:
Nu jo, ir man patinka, nes čia kaip ir šalmas ir ne šalmas vienu metu
t. y. neakivaizdus tas šalmas.
O kaip tą bitutę naudoti?
opalas parašė:
Mano dar nei sedi nei stovi. Ir nebando ☺ o as jai rodau kaip atsidest, palaikau uz rankyciu, tai jai nepatinka, gulasi ir viskas ☺ nenori dar
Iš dalies gerai 👌 😀 nes dabar apsirengti, tai kosmosas, tik paguldau, ji vel sedasi 🤦♀️😄
A-guste parašė:
Gavome dovanų tą "karutį", pirktas uklabai žaidžia su juo
![]()
Fainas fainas! 😉 👍
2019liepa parašė:
Draugė davė, bet manu internete yra pirkti. 😊 Va įvedus į Google rado. 😊 👍

Lady1 parašė:
Nu jo, ir man patinka, nes čia kaip ir šalmas ir ne šalmas vienu metut. y. neakivaizdus tas šalmas.
Kaip kuprinė, petnešos. 😊 👍
Na mums tas šalmas labai pasiteisino, nes nukritus buvo du kartus sėdėdama, be to, nuo stalo apsauga, nes svetainėje nedidelis stiklinis stačiakampio formos staliukas yra, ji vis šliaužia link jo. 😊
Oi dar pasudžiaukite kol nesistoja visur kur tik mato atramą. Mūsų dama maža to kad visur ropoja iš paskos, tai dabar jau visur stveriasi ir stovi, jau pradeda eiti su stumduku. Dėl griuvimo buvo visko, nors pas mus pritaikyta aplinka, bet kelis kart nugriuvus išmoko būti atsargesnė, lėtai atsisėda prisilaikydama, arba griūdama sugeba apsisukti kad galva žemės nepaliestų
tai juokiamės iš jos kuriozų, bet jau iš akių negaliu paleisti, nes nežinia kur užlips mergina...
Ganbei parašė:
Sveikos, kol kas naudojuosi 3in1 sportine dalimi, taciau noriu pirkti sportinuka. Galvoju apie Joie, taciau man atrodo, pas juos nepersimeta rankena, tai vaikutis v…
Mes kaip tik nusipirkom. Joie chrome dlx atrodo. Tai. Gali sukti vaikuti. Irmi save ir i pasauli. O. Be to jis susilanksto. Aisku sake patogiau lakstosi kai sėdimoji dalis nusukta. Labai lengvai rieda. Aisku palyginus su 3 daliu vežimu, tai toks biski barskutis. Bet nieko. Reikia laiko priprasti
cathja parašė:
visų atsistoja?? Mano tik dar sėdi ir ropoja greitai.
Musu dar nebando nei ropot, nei stovet, sedet pati irgi ne 🙄 sliauzioja tik labai 😀
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai