dovais parašė:
Sveikinimai ,panasiai labai cia mums gavos![]()
Sveiki. Aciu 😘
dovais parašė:
Sveikinimai ,panasiai labai cia mums gavos![]()
Sveiki. Aciu 😘
DiaVi parašė:
Sveikosprisiduodu
2020-12-20 gimė mano dukrytė, 3550 kg ir 52 cm (38 sav ir 4 d)
Sveikinimai
musiskea sves kartu 😁
dovais parašė:
Nu ka sulaukiau ir as savo pagaliauGime siandien 13.20val. 3.6kg 53cm. Markas
![]()
Sveikinimai
Vaicio parašė:
Sveikinimaimusiskea sves kartu 😁
Aciu 😘
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimu😔
Noreciau daugiau apie CP suzinoti gal kuriai buvo vaikiuks kad skersai yra.😔 ir ka toliau daktare sake kokie veiksmai ar iskart dave siuntima i ligonine planiniam CP ar leido nesioti iki 40/41sav ? 🙄
Mano situacija tokia jog vaikiuks skersai ir tai labai gerai matos netgi ant pilviuko. Vakar pakalbejus su daktare sake dar palaukim iki 29dienos pas ja vizitas sakiau gal reikia ekoskopa pasidaryti bet jo nei apie CP nei apie ekoskopa dar nepasake sako tik aptarsim paziuresim viska 🤷♀️
Bet mano terminas palei menesines 30/31d.
Tad ir labai idomu kaip su to CP cia viskas. Esu pirmakarte tad nieko neismanau, o ir akusere nenorejo kazkaip kalbeti apie CP.🤷♀️🙄
InGriDa07 parašė:
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimu😔
Noreciau daugiau apie CP suzinoti gal kuriai buvo vaikiuks kad skersai yra.😔 ir ka…
Sveika, buvo mano sesei skersai vaikutis. Laukė kol prasidėjo gimdymo veikla (nubėgo vandenys) ir tada atvykus į gimdymo namus iškart cp darė. Manau, kad ir jums nieko daryti nereikia, tiesiog laukti. O jei natūraliai neprasidės, terminas jau bus gerokai viršytas gydytojai nusprendžia, kada daryti cp.
munton parašė:
Sveika, buvo mano sesei skersai vaikutis. Laukė kol prasidėjo gimdymo veikla (nubėgo vandenys) ir tada atvykus į gimdymo namus iškart cp darė. Manau, kad ir jums ni…
Aa vat kaip. Nes vienai pazystamai buvo 39+1sav ir iskart siuntimas i ligonine cp nors viskas gerai buvo tik vaikiuks skersai buvo sedintis. Del to ir labai neramu pasidare kaip cia kas.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai