Saulėtasdangus parašė:
Aha dėl tuo puodo tai tikrai sutinku, kad reik ribas brėžti. Man abu plojam, šaunuole vadinam, tik tos dainelės labai padėjo prasilaužti jai, nes jau buvo ta stadij…
Tik su pampersu. Ir kelionėse su pampersu. Mano panelė tai grynai yra amerikietiški kalneliai... Gali 2 savaites būti be jokios avarijos tiek dieną, tiek naktį, jeigu neprigeria prieš naktį daug skysčių, išbūna sausa, kartais atsikelia ir pasirašo ant puoduko. Bet va, dabar 2 dienos buvo kažkas užplaukę jai.. 2 dienos vien avarijos buvo, tiesiog stovi, pasidaro rimta ir apsisisioja... Dabar vėl susitvarkė, vėl viskas gerai, be avarijų.... Bet šiaip, kai yra antras mažas vaikas, daug lengviau vieną užpakalį plauti, negu du...
Saulutė90 parašė:
Sveikos mamytės,pasidalinkite kaip pratinote prie puoduko reikalų?🤔 nes nedaro į puoduką 🙊
Aš sodinau nuo 10 mėnesių ant puoduko po miegelių ir šiaip, ant didelio reikalo. O dabar, kai gimė sesuo, tiesiog sau pasakėme užtenka, reikia mėginti. Tai pasinaudojau Aistes_M patarimais. Prisipirkome triusikų. Laikėme su triusikai ir kelnėmis. Pirmą dieną sodinome kas 15 min, ir jeigu apsisisioja, nekeitėme, o laukėme kol praeis tos 15 min, tada ant puoduko ir pakeisdavome rūbus. Šiaip 3 pirmas dienas taip rekomenduojama daryti. Bet kadangi antrą dieną ji jau daug rečiau apsisisiodavo (5 kart), tai sodinome kas 1 valandą. Po to vis rečiau, stebėjome požymius. Ir kažkur po savaitės ar dviejų pradejo pati prašytis ant puodo