2020.06.21 23:45 (prieš 5 m.)
raimondabalciunaite49 parašė:
Sveikos,patarkit ka daryt,man rytoj terminas gimdyti,vaikelis pilve labai juda ir skauda kita karta ypač apačia pilvo,gali buti kad šendien gimdysiu?
Su pirmu nestumu iskart supratau kad saremiai, nes buvo vienodai kas 5 min. Iskart ir skausmas kuris prasideda pilve ir nueina i nugara. O su antru nestumu ne iskart supratau, pirmas pozymis buvo lyg vidurius raizytu. Galvojau kaledu stalas savo daro... ir tas skausmas buvo kas 15 min... Paskui pastovejau vonioj pradejo skausmas eiti is pilvo i nugara ir man neatleido tai supratau kad jau viskas... Saremiai buvo ivairus bet vienodais tarpais gana ir daznejo, pradzioj kas 15 min... Tada kas 10, paskui kas 7,5,3 min... Kai pradejo buti kas 7-3min. Intervalas isvaziavom atvaziavau su 8 cm iskart i gimdykla,. O as pamenu man dvi dienos iki gimdymo buvo ziauri savijauta nesupratau net kas kamavo bet bendra savijauta buvo toookia prasta vietos neradau, seimyna ratais aplink mane ejo, nes mane kad vezt jau reikes... Matyt ruosesi organizmas nes po nepilnu 2 d. Pagimdziau.
O seip jei vandenys nubegs, tada vaziuokit, jei pajusit saremius daznesnius jau irgi vaziuokit, patikrins. O pats jausmas toks sakau kaip menesiniu ir paskui pereinantis kazkur i strenas ir nurimsta, bet jis kartojasi, galit rasytis intervalus 😉 o mano gine buvo minejus jei termino d. Nepagimdau pasirodyti pas ja. O kaip ruibytei susisviestu nzn...bandykit pasiskambint, jei nulis pagalbos pasiskambinkit i vmk ir pasiteiraukit kaip tokiu atveju. O organizmas ruosiasi gimdymui, tad skauda atrodo jau visur ir viska, bet kai pradesit gimdyti suprasit skirtuma😉