naujamama020 parašė:
Teisybe. Bet man vistiek israse, nes pernesiojau 10d. Tai israse ir pasake kuria diena nuvykti😊
Gali buti jei jau po termino gal vel. Kitaip. Ne zinau, Mano abu kazkaip termino dienom gime nei anksciau nei veliau🤣 terminiukai
naujamama020 parašė:
Teisybe. Bet man vistiek israse, nes pernesiojau 10d. Tai israse ir pasake kuria diena nuvykti😊
Gali buti jei jau po termino gal vel. Kitaip. Ne zinau, Mano abu kazkaip termino dienom gime nei anksciau nei veliau🤣 terminiukai
raimondabalciunaite49 parašė:
Sveikos,terminas man pirmadieni jau,vaikelis juda vis stipriau ir kuo toliau tuo labiau skauda pilvo apačia. Tad laukiam su vyru kas toliau bus😊
Seip dazniausiai pries gimdyma kaip tik apstoja judeti pilvelio gyventojai 🙂 uztat dazna mama issigasta kad kazkas negerai.
Koks fainas jausmas istikruju😍 pasiilgau as jau savo irgi pilvuko, bet va guli grozis, jau uz savaites 6 men. Mum bus😄 ismoko ant pilvos verstis, tai ir miega ir bando valgyt ant pilvo guledams, kuo mandriau nori jau 🤣🤣o mama. Budi kad nosies neuzsispaustu😬 jau ir keleta darzoviu apragavom🙂
GiMa parašė:
Laiminga moteris
nes po termino vaikscioti jau nebera malonu, vis lauki lauki, tikies ir nieko 😀
naujamama020 parašė:
Laiminga moterisnes po termino vaikscioti jau nebera malonu, vis lauki lauki, tikies ir nieko 😀
Jo ant to kazkaip keistai tiksliai pavyko🤣 nors su antru pati norejau kad po nauju gimtu, bet gime termino d. Gruodzio 29d.
GiMa parašė:
Jo ant to kazkaip keistai tiksliai pavyko🤣 nors su antru pati norejau kad po nauju gimtu, bet gime termino d. Gruodzio 29d.
Svarbiausia, kad sveikas vaikas, data jau nebeturi reiksmes 😊 pasirenka jie kada ateina laikas 😊
naujamama020 parašė:
Svarbiausia, kad sveikas vaikas, data jau nebeturi reiksmes 😊 pasirenka jie kada ateina laikas 😊
Tai del sveikumo kalbos nera, nors va pirmas gime ir zaliuose, ir susisukes ir priduses ir skrandi plove ir silpnokos nervines sistemos, neisejo jam valgyti, o vat antras puikios bukles viskas puikiai. 😉
Kai. Pagalvoju noretusi ir 3, bet jau mergaites noreciau, bet kazkodel atrodo sutverta as tiem berniukam🤣🤣
GiMa parašė:
Tai del sveikumo kalbos nera, nors va pirmas gime ir zaliuose, ir susisukes ir priduses ir skrandi plove ir silpnokos nervines sistemos, neisejo jam valgyti, o vat…
Gal vis tik verta pabandyti?😀
raimondabalciunaite49 parašė:
Sveikos,katros gimdėte ar gal žinote kas kaip šiauluose del palatu,viena palatoj buni ar ne? Ar leidžia kaškam buti kartu?
Sveika, as esu viena palatoj. Sake vyras gali likti jei yra laisvu seinyniniu palatu
naujamama020 parašė:
Gal vis tik verta pabandyti?😀
Dar kol kas apseisiu, bijociau del nugaros ir seip po antra kazkaip sunkeliau atsigaut ejosi... Su pirmu jaunesne buvau 🤣
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai