olaura parašė:
Sveikos. Kur patartumėt susipirkti visus reikalingus tepaliukus/įklotukus ir pan. Gimdymui? Norėtųs vienoj vietoj rasti, kad nereiktų maltis po visus šiaulius. Akro…
Camelia vaistineje dabar viskam 20 proc nuolaida internete iki 05.10
olaura parašė:
Sveikos. Kur patartumėt susipirkti visus reikalingus tepaliukus/įklotukus ir pan. Gimdymui? Norėtųs vienoj vietoj rasti, kad nereiktų maltis po visus šiaulius. Akro…
Camelia vaistineje dabar viskam 20 proc nuolaida internete iki 05.10
Leukotėja parašė:
Volungių![]()
Negirdetas kaimas bet palei navigacija netoli😁😁😁
Akynimod parašė:
Aš pirkau iš manovaistine.lt Taip pat, yra puslapis vaistai.lt , ten galit pasitikrint kiekvienos prekės kainas visur ir matysit, kur pigiausia![]()
Sveikinimai💐😀
Harika parašė:
Sveikinimai💐😀
Ačiū 🤗🤗
irena86 parašė:
As ir rajone gyvenu galvoju gal netoliese kur gy enam as uz bazilionu gyvenu😊
Na į tą pusę, bet ne šalia, pakeliui jei vykstat į Šiaulius 😉
GiMa parašė:
Tai salia musu sodo, musu irgi priklauso raizgiam, vazinejam jau ten daznai takeliais, gal kada pasimatysim vasara😊 2 vaikiukai iskart suprasciau 😀
Oo kaip fainiai 🤗 Kurioj g sodas jūsų? Vis matau su vežimukais pro mano namą praeina. Bet palaukit jūs jau pagimdėt ar dar ne? Jau pasiklydau tokiam mamyčių būry 😁
Renaciuke111 parašė:
Oo kaip fainiai 🤗 Kurioj g sodas jūsų? Vis matau su vežimukais pro mano namą praeina. Bet palaukit jūs jau pagimdėt ar dar ne? Jau pasiklydau tokiam mamyčių būry 😁…
Mes cia lyg viriausi, as lyg pirma grupej gimdziau mum 4 men. Ir savaite... Pravaziuojam retai nes ten tik sodas musu, atvazinesim vasara dazniau tikrai. Musu Azuolo gatve. Pirmas namukas uz posukio, senas, dideli rastai matosi kieme supynei kabinti.
Sveikos, reikia patarimo. Neštumo metu man buvo paskirti vaistai endokrinologes del skydliaukes. Per ta karantina atsauke vizita ir nebepriima. Pabaigiau vaistus, bandziau skambintis savo endokrinologei jinai isvis nedirba ir gal tik po menesio prades dirbti. O man jau uz menesio gimdyti, nebezinau kaip elgtis ar bandyt is kazkur vaistu gauti tam menesiui iki termino ar nieko nebedaryti? Gal ka patarsit..
gabriuuks95 parašė:
Sveikos, reikia patarimo. Neštumo metu man buvo paskirti vaistai endokrinologes del skydliaukes. Per ta karantina atsauke vizita ir nebepriima. Pabaigiau vaistus, …
Manau seimos gyd. Skambinkites ir tarkites.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai