Airisė parašė:
Man tai ne nugara skauda, o kazkoks nesuprantamas klyno kaulu ar tai raumenu jutimas. 🤔 Ner kad skaudetu, bet pavyzdziui viena koja pakelus jauciasi klynas. Nemoku …
Gal gimda pleciasi del to ir jauciasi tempimai
Airisė parašė:
Man tai ne nugara skauda, o kazkoks nesuprantamas klyno kaulu ar tai raumenu jutimas. 🤔 Ner kad skaudetu, bet pavyzdziui viena koja pakelus jauciasi klynas. Nemoku …
Gal gimda pleciasi del to ir jauciasi tempimai
VysNia001 parašė:
Į medica klinika ir nešiautik pirmiausia reikia pasiskambinti į polikliniką pasiklausti kada atvažiuos kurjeris pasiimti tyrimų, ir tik tada nešti. Bent jau man…
Aš jau pasiskambinau į rezus.lt kaip tik ryt rinu kraujo priduoti tai sakė ir šlapimą daro 🙂 ačiū už atsakymą
Kisulita parašė:
Gal jūsų gydytoja turėjo omeny, kad kadien stetoskopu tikrinosi? 🤔 Na nes sunku patikėti, kad medikas naudotų klinikos techniką savo asmeninėms reikmėms. Jau nekalb…
As lankausi jos privačioje klinikoje, manau ji ką nori ta daro su savo įranga, nemanot? O brandu ar nebrandu, tai čia žinot, jei labai jaudinasi ir žino, kd tai nėra blogai, kodel ne? Manau ji geriau zino nei pvz jus. Beje, jau 10 kartu buvo šita tema apie echoskopu žala, nėra moksliškai įrodyta, kad kenkia, todėl kiekvienas renkasi pagal savo tikėjimą ar netikėjima. aš pavydzdiui geriau pasitikrinusiu ir save nuraminsiu, nei sienom lipsiu iš nežinojimo ir daugiau pakenksiu nervuodamasi.
Sveikos, po ilgo laukimo pagaliau pavyko apsilankyti pirmam vizitui. Dabar 11+2 pagal echoskopa. Buvau privačiai synlab laboratorijoje, bet pas savo ginekologe. Gavau nuotraukyčių ir išrašą šeimos gydytojui. Vaikutis sake nuostabus, poza labai gera, išmatavo viskas labai gerai. Tačiau aš iš to džiaugsmo daug ko nesužinojau
pavyzdžiui kodel negavau nėščiosios kortelės ir kada iš kur gausiu, nes sekantis vizitas sake tik 19 savaičių tai po 2 mėnesių. Tyrimus sake savo klinikoj pasidaryti. Arba pažimą apie nėštumą darbdavaiui iš kur gauti..nejaugi tik po 2 mėnesių, ar ir šeimos gydytoja gali išrašyti..tiek ilgai laukiau vizito, o tiek svarbių klausimų pamiršau..
Sveikos, būsimos ir esamos mamytės
Vakar ir aš buvau pas genetikę Butkevičienę. Per pilvelį žiūrėjo, pasakė, kad pagal mėnesines 14 sav. 2 d., pagal ultragarsą 14 sav. 1 d. Tai kadangi jau per vėlu, sprando raukšlės nematavo, tiesiog visą lelių apžiūrėjo, o aš stebėjau ekraną ir iš laimės negalėjau patikėti, ką matau, kai paskutinį kartą dar tik neaiški figūrėlė su plakančia širdele matėsi, o čia gražuolis leliukas, rankytės, kojytės... Kaip nuostabu!
Ir labai aiškiai matėsi, kad berniukas
Kadangi pirmas vaikelis, abiem su vyru buvo visiškai nesvarbu kas gims, bet abu kažkaip jautėm, kad po širdele nešioju berniuką...
_Aušra parašė:
Norėčiau paklausti nėštukių iš Mažeikių, kur nešėte šlapimą del šlapimo pasėlio tyrimo? Aš registruota medica klinika kažkaip ginekologė parašė siuntimą bet kur jį …
As poliklinikoj antram aukšte (Mažeikiuos), tai paskambinau gyd, tai sesute isejo prie poliklinikos duru paimt
Vikute12 parašė:
Alytaus ligoninei Intaitytė ar kokia ten jos pavardė ji tipo važinėja iš Kauno
Oi apie Alytų tai patyliu, mane ir apreke, kai nuvaziavau del kraujavimo. Paziurejo tik ant kedes, ir viskas. Mintis buvo kad greiciau namo vaziuot. Ir ta pati apžiūrėjo mane kaip jus. Dar eco užsirašiau i druskininkus
Sveikos, paskaičiau del tų skausmiukų, tai galiu pasidalinti ką man gydytoja sakė. Man truputį skaudeno pilvo apačią, bet skausmas tikrai nebuvo smarkus. Tai gydytoja nuramino (o mano gydytoja yra be galo rūpestinga), kad tai normalu, nes viskas gi ten didėja, tempiasi ir pan. Tik prirašė magnio, kad atpalaiduotų šiek tiek raumenukus. Na ir panašu, kad kažkiek padeda, nes skausmai beveik dingo
Airisė parašė:
Man jausmas tas pats. Ypač jaučiu skausma jei gulejau tai atsistoju..
NeringaČ parašė:
Oi apie Alytų tai patyliu, mane ir apreke, kai nuvaziavau del kraujavimo. Paziurejo tik ant kedes, ir viskas. Mintis buvo kad greiciau namo vaziuot. Ir ta pati apži…
Pas echo Druskininkuose? Kodėl ne Alytuje?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai