Ro.ad. parašė:
Geras, kaip faina :))))) Jūsų irgi pirmas kleckas bus?
Jo, pirmasis, tai irgi viskas nezinoma ir nauja
Ro.ad. parašė:
Geras, kaip faina :))))) Jūsų irgi pirmas kleckas bus?
Jo, pirmasis, tai irgi viskas nezinoma ir nauja
Na va, aš ką tik po 12 sav echo. Viskas gerai, bet leliukas pasirodo vienas, ne du. Suklydo mano gydytoja. Taip pat paankstino gimdymo datą iš 10.29 į 10.25. Papildomai pasidariau Nipt, lauksiu dabar rezultatų.
Dar norėjau paklausti kur lankotės privačiai ir jus priima visada? Nes ten kur šiandien buvau sakė tik 12-ta, 20-ta ir 36-ta savaitę galima lankytis kol bus karantinas. Kitom savaitėm nepriims... o savo gydytoja kažkaip nebepasitikiu ir ji priima tik kartą per mėnesį, man norėtusi dažniau nueit kur nors
Erdv parašė:
Na va, aš ką tik po 12 sav echo. Viskas gerai, bet leliukas pasirodo vienas, ne du. Suklydo mano gydytoja. Taip pat paankstino gimdymo datą iš 10.29 į 10.25. Papild…
O kam jums lankytis kada sugalvojat? Manau, kad gydytojos paskiria datas kitam vizitui butent tada kada reikia. Visada galima skambintis ir prasytis, kad priimtu jei nutiktu kas netiketo, kraujavimas ir pan.
Saulute@ parašė:
Labas merginos. Gal kuri zino is jusu. Kaip bus mums su dekretiniais pinigais jai daleiskim iki dekreto busim beliuteni? Drauge kazka minejo,kad sodra skaiciuos maz…
Tai per biuletenį jūs tiesiog gausite mazesnes pajamas, o nuo mažesnių pajamų gausis ir išmokos mažesnės. Nes formulė kaip apskaičiuojamos išmokos yra nekintanti, keičiasi tik pinigų suma nuo kurios viskas skaičiuojama.
Akviliux parašė:
O kam jums lankytis kada sugalvojat? Manau, kad gydytojos paskiria datas kitam vizitui butent tada kada reikia. Visada galima skambintis ir prasytis, kad priimtu je…
Na nesinorėtu su negyvu leliuku vaikščioti mėnesį ar ilgiau. Nežinau, man neramu, aš noriu dažniau. Manau jei aš būsiu rami, tai ir leliukui geriau bus. Svarbu, kad tik kas priimtu mane privačiai
taigi pinigus mokėčiau nors už 5min echo, patvirinimui, kad viskas gerai, gyvas. Kad ir kaip kvailai tai skamba
Saulute@ parašė:
Labas merginos. Gal kuri zino is jusu. Kaip bus mums su dekretiniais pinigais jai daleiskim iki dekreto busim beliuteni? Drauge kazka minejo,kad sodra skaiciuos maz…
Kadangi biuletenis nėra 100 proc. atlyginimo, tai automatiškai imant 12 mėn. vidurkį, jis bus kažkiek mažesnis, tai ir pati suma bus kažkiek mažesnė.
carolyyte parašė:
Mane taip pat domina dekretiniai. Kaip skaiciuojasi, ir ar biuletenis skaiciuosis? Jei tarkim visa balandi prabuvau biuleteni, tai uz ta menesi bus 0?
Tai jūs už biuletenį gi gausit pinigus. Tai tą sumą ir skaičiuos kaip jūsų balandžio pajamas.
Aš pati biuletenyje jau seniai, ir dar ilgai būsiu..
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai