Vikute12 parašė:
Merginos pradėjau iš niekur nieko kraujuoti biski gal geriau važiuot į ligoninę?? Nzn ką daryt pirma karta man taip ir pirmas nestumas
Jusu vietoj nieko nelaukciau vaziuociau kuo greiciau. Sekmes Jums. Praneskit kaip kas.
Vikute12 parašė:
Merginos pradėjau iš niekur nieko kraujuoti biski gal geriau važiuot į ligoninę?? Nzn ką daryt pirma karta man taip ir pirmas nestumas
Jusu vietoj nieko nelaukciau vaziuociau kuo greiciau. Sekmes Jums. Praneskit kaip kas.
Melyna123 parašė:
Man tai pasirodo tik vakarais, diena nelabai. Gal jau zinot, ko laukiates? Matau du berniukai kaip ir pas mane![]()
Dar nezinom, visi aplink apie sese kalba 🙈 aisku ir mes seses si karta noretume, bet bus kaip bus 😁 pagrindinis echoskopas geguzes 12 bus, tai tada bus aisku, kas pilvelyje gyvena 😊 bet sis nestumas visiskai kitoks nei ankstesni, o ir nuojauta sako, kad bus sese, tai idomu, ar pasitvirtins 🙈😊 o jus gal jau zinot?
Juratinka parašė:
Būtent, esu girdejus, kad nereikėtų per dažnai echokospuotis, nes tai nėra labai nekaltas dalykas.
Tai vat aš irgi kiek skaičiau, tai tik randu informacijos, jog praktiškai neįmanoma ištirti ar echoskopijos visiškai saugu ir rekomenduojama turėti tik tiek, kiek privaloma, nebet yra kažkokios indikacijos, dėl kurių reiktų dažniau pasidaryti. Tai aš kažkaip linkusi pritarti, kad nereikia tų echoskopijų per daug darytis 🙂 Na nebent jau labai labai neramu 🙂
Vikute12 parašė:
Jeigu stirpus kraujavimas, tai tikrai reiktų važiuoti į ligoninę.
lllaura3 parašė:
Dar nezinom, visi aplink apie sese kalba 🙈 aisku ir mes seses si karta noretume, bet bus kaip bus 😁 pagrindinis echoskopas geguzes 12 bus, tai tada bus aisku, kas p…
Mes gyvenam Vokietijoj, turejom echo jau du, poryt einam vel del Dauno sindromo tyrimo. Nezinom, niekam dar apskritai nesam sake,kad laukiames. Net tevams. Tai bus kaip bus. Man su antru nuojauta sake, kad bus mergaite, tai sikart nieko negalvoju, svajone, kad butu sveikas.
lllaura3 parašė:
Dar nezinom, visi aplink apie sese kalba 🙈 aisku ir mes seses si karta noretume, bet bus kaip bus 😁 pagrindinis echoskopas geguzes 12 bus, tai tada bus aisku, kas p…
O planavote ta sese ar tiesiog leidote tam ateiti?
Nes mes ir sesės norime, tai bandem iki O pagauti ši karta. Ziuresim ar pavyko
jenter parašė:
O planavote ta sese ar tiesiog leidote tam ateiti?Nes mes ir sesės norime, tai bandem iki O pagauti ši karta. Ziuresim ar pavyko
![]()
Na mes isvis planavom trecia tik po keliu metu, bet...gal ir naiviai skamba, iki naujuju as numeciau kontraceptikus, nes man labai slinko plaukai. Nuo sausio pradejom taip saugotis, kad vengem tiesiog vaisingu dienu, o ciklo pradzioj ir gale nesisaugojom. Tai ir prilipo
Saulute@ parašė:
Nežinau pataikiau pas tokia ne faina daktarė kaip ji pradėjo rėkti čia tipo viskas gerai čia normaliu 🥺 sakau aš skambinau savo dakatrei ji irgi liepė važiuot į ligoninę sako o ką ji daugiau sakys tau tai paguldė į ligoninę dar lašalinu lašina 🤦♀️ sakau jūs nepykit bet man pirmas nestumas aš bijau dėl to atvykau sako reikia namuose sėdet 🤦♀️
Vikute12 parašė:
Nežinau pataikiau pas tokia ne faina daktarė kaip ji pradėjo rėkti čia tipo viskas gerai čia normaliu 🥺 sakau aš skambinau savo dakatrei ji irgi liepė važiuot į lig…
Oij jei nepavydėtina situacija, bet svarbu, kad viskas gerai...neimkit į širdį piktų tetų žodžių
Melyna123 parašė:
Na mes isvis planavom trecia tik po keliu metu, bet...gal ir naiviai skamba, iki naujuju as numeciau kontraceptikus, nes man labai slinko plaukai. Nuo sausio pradej…
Nu va kai būna
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai