diminutive parašė:
O kaip patikrinat?![]()
Mano toks darbas🙂 buhalterija, kas diena tikrinu sodra ar kas neserga🙂 matau zinutes ir ka raso darbdaviui.
diminutive parašė:
O kaip patikrinat?![]()
Mano toks darbas🙂 buhalterija, kas diena tikrinu sodra ar kas neserga🙂 matau zinutes ir ka raso darbdaviui.
Margarita8 parašė:
Tyriausi 5 sav.buvo apie 120. Prieš tai kalbėjau su vaisingumo klinika telefonu, jie ir pasakė išsitirt progesteroną, nes anksčiau mano būdavo žemas, tai sakė jei i…
Nu as nebesuprantu... kodel visur viskas yra skirtingai... kodel turi gasdinti ir gluminti pastoviai... pas mane dar AFS gal tai itakoja... zodziu reikia kreiptis kitur....
Badulina parašė:
Sveikos. Kurioms 8 savaites gal tyretes progesterono kieki? Gine sako viskas gerai normos ribose, norma 0-24mano 20,54. Bet ziuriu internete kad 8 savaite normos ri…
Kažin ar gali būti norma nuo 0🤔 Internete radau, kad nėščioms 2-4sav norma nuo 39
Aiškutė parašė:
Kažin ar gali būti norma nuo 0🤔 Internete radau, kad nėščioms 2-4sav norma nuo 39
Tai as irgi randu.. o tyrimu lape parasyta nuo 0 iki 24. Kuom jie ten tada skaiciuoja? As nieko nebegaliu suprasti... reikia pasiimti ta lapa ir nuvykti kitur...
mergingute parašė:
O jums jau 5-6saw buvo padidejes pilvukas?![]()
Ne dar
dabar jau 7 savaitės su trupučiu mažyliui, pūpso pilvukas, bet tik nuo maisto 😁 nes traukia ant spirgų, grietinės padažų visokių, bulvių 🤦♀️
Sveikos.
Na aš taip pat prisijungiu prie jūsų visų. Šiuo metu man kaip ir 5sav., bet jau gal porą savaičių teplioja, pas ginekologę apsilankiau praeitą savaitę, kai tik išvydau dvi ryškias juosteles. Ginekologė išrašė gerti gepretix vakarais po 1 tab. 100mg, kad nėštumas įsitvirtintų ir nustotų teplioti. Na ir kitas apsilankymas bus kovo 9d. laukiu ir bijau, kad tik viskas butų gerai..
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai