niduliuke parašė:
Pradėjo ir mums bėrimai lysti sulaukus pusmečio, atsiranda atopinės dėmės, veidas visas išbertas 🙉 gavom siuntimą pas alergologą už gero mėnesio 😕 kol kas pereinam …
Sausoms vietoms mums pasiteisino eucerin atopicontrol balsam
niduliuke parašė:
Pradėjo ir mums bėrimai lysti sulaukus pusmečio, atsiranda atopinės dėmės, veidas visas išbertas 🙉 gavom siuntimą pas alergologą už gero mėnesio 😕 kol kas pereinam …
Sausoms vietoms mums pasiteisino eucerin atopicontrol balsam
Kitti parašė:
O kodėl negalima?
Trynimas ir masažinis aliejus gali sukelti alergija.Siandien dar viena alergologe patvirtino tai.
linspi parašė:
Trynimas ir masažinis aliejus gali sukelti alergija.Siandien dar viena alergologe patvirtino tai.
Hmm, nežinojau, mums per mankštas daro masažiuką trumpai, o turim atopinį dermatitą.
niduliuke parašė:
Mes šiandien po alergologes darė testų lopus tie kurie neatsiklijavo parodė alergija pienui ir kiaušiniui gavom spec misinuka neocate iki tol Aptamil pepti gerem baisuliniai bėrimai ir slapiuojancos žaizdos. Ėjome privačiai Kaune pas alergologę.
Kitti parašė:
Hmm, nežinojau, mums per mankštas daro masažiuką trumpai, o turim atopinį dermatitą.
Reabiletologe su prierašu dermatitas masažų mums nedavė.
JonVytė parašė:
O tie pasiskiepinė patys sirgo ar tik nešiojo?
Sirgo. Mama mano irgi sirgo, kad ir skiepijosi ir daug pažįstu kas sirgo ir dalis nepasakyčiau, kad lengvai. Stipriausia apsauga kaip bebūtų antikūnai po ligos susiformavę
Andria parašė:
Sirgo. Mama mano irgi sirgo, kad ir skiepijosi ir daug pažįstu kas sirgo ir dalis nepasakyčiau, kad lengvai. Stipriausia apsauga kaip bebūtų antikūnai po ligos susi…
Aha man irgi panašu kad tik jie apsaugo... Nes nepasakyčiau jog lengvai sirgo pasiskiepines žmogus...
JonVytė parašė:
Ar jūsų leliukai neprakaituoja? Maniškis kai maitinu ant rankų, nu tai labai, visi plaukučiai šlapi būna. Tik dabar taip prasidėjo. Gal nuo svorio? Jis 900 g. turi …
Pas mus virsvorio nėra ir galvutė šlapia būna po maisto.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai