Misty parašė:
Greičiausiai dantukai dygsta...
Ir is tikruju, patikrinau, virsuje kalasi vienas. Bet tai atsisako valgyt del ko? 🤔 Ir nejaugi dabar nebevalgys kol neprasikals? 🙈
Misty parašė:
Greičiausiai dantukai dygsta...
Ir is tikruju, patikrinau, virsuje kalasi vienas. Bet tai atsisako valgyt del ko? 🤔 Ir nejaugi dabar nebevalgys kol neprasikals? 🙈
Aš-Karolina parašė:
Tai vilgydamas maistą su liežuvėliu gal paliečia ir skauda. Padaryčiau pertrauką ir nekiščiau per prievartą, vis tiek kažkada pradės vėl valgyti.
O jums kantrybės!
mom1234 parašė:
O man idomu del vandens - maniske valgo misinuka plius kelis saukstelis kosiu, bet supazindinau ir su vandenuku ir ka, tai kakot pradejo baisiai skystai (viskas sus…
Abejoju...
mom1234 parašė:
O man idomu del vandens - maniske valgo misinuka plius kelis saukstelis kosiu, bet supazindinau ir su vandenuku ir ka, tai kakot pradejo baisiai skystai (viskas sus…
Mūsų mergaitei buvo panašiai, nors nebuvo duodamas vanduo. Toks tuštinimasis tęsėsi dvi savaites ir tik dabar ima rimti, tai kraujo tyrimą darė, ten viskas gerai, tada išmatų mėginį reikėjo vežti irgi nieko nerado ir sakė, kad tai bus funkcinis kūno dalykas, kuris laikinas. Išrašė gerųjų bakterijų, kurių duodam pagal paskyrimą padidintą dozę. Esmė geriausiai kreiptis į šeimos gydytoją, jei trunka ilgai, nes gali būti skirtingos priežastys..
Aš-Karolina parašė:
Sveikos, mamules 🌸 Ar yra kam buve, kad vaikas paragaves kelis saukstelius pradeda verkt ir nebevalgo? 🤔 Anksciau valge puikiai, bet jau kelios dienos, kai paragauj…
Pas mus atvirkštinis variantas. Daržoves ragauja, bet mp neįsiūlysi. Žindau tik snaudžiančią jau ketvirtą savaitę 😔 kada gi išlįs tie dantukai..
Aš-Karolina parašė:
Siūlyti ir siūlyti valgyti. Toks buvo ir mums gydytojos patarimas. Kol dantys nedygo, suvalgydavo 2 šaukštelius, retai 5. Pradėjo dygti - sukasi, spjauna. Pergyvenau, nes itin mažai svorio priaugo. Apačioje išdygo, o viršuje patinę, tačiau neišlenda. Sunkiai jie dygsta ir su temperatūra. Tik beveik mp valgė. 2.5 mėn taip. O šią savaitę, kad vaikas ims valgyti, net gražu žiūrėti!
Manoji tai valgo noriai, ypač daržoves. Suvalgo tiek, kiek duodu, tik kai valgo labai jai reikia dairytis, galvą sukinėti, kištis viską į burną, nesvarbu seilinukas ar kas, tai po valgymo viskas lieka labai švaru
jau svarstau pirkti seilinuką su rankovėmis, nes tik po kaklu negelbėja
ir labai pati nori valgyti
o kaip jūsu mažyliai valgo? Ramiai ar taip pat nenustygsta vietoje?
Tirli pirli parašė:
Manoji tai valgo noriai, ypač daržoves. Suvalgo tiek, kiek duodu, tik kai valgo labai jai reikia dairytis, galvą sukinėti, kištis viską į burną, nesvarbu seilinukas…
Kėdutėje valgo? Mums reikia atsikratyti blogo įpročio, nes valgo ne kėdutėje... Dairosi, viską ima, tai toliau stumdau daiktus ir lėkštę. Kai nori valgyti - pati bando imti šaukštelį ir skuba.
Daržovienės kol kas nelabai, grūdinės košės su tyrelėmis ant bangos.
Nika77 parašė:
Kėdutėje valgo? Mums reikia atsikratyti blogo įpročio, nes valgo ne kėdutėje... Dairosi, viską ima, tai toliau stumdau daiktus ir lėkštę. Kai nori valgyti - pati ba…
Kėdutėje valgo, bet va vis vien dairos, bando pagriebt ką ir kištis į burną.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
O su kokia šiandien daryta buvo?