AsKe parašė:
Koks jūsų vaikų ūgis svoris. Mano 65.ugis svoris 6500.
Dickis 3 men vizite buvo 64cm ir 6250 ,mazius 61cm ir 5150.Sestadieni jau bus 4men vaikinams tai jauciu vel priaugom graziai po kila
AsKe parašė:
Koks jūsų vaikų ūgis svoris. Mano 65.ugis svoris 6500.
Dickis 3 men vizite buvo 64cm ir 6250 ,mazius 61cm ir 5150.Sestadieni jau bus 4men vaikinams tai jauciu vel priaugom graziai po kila
Spurguspurga parašė:
Dickis 3 men vizite buvo 64cm ir 6250 ,mazius 61cm ir 5150.Sestadieni jau bus 4men vaikinams tai jauciu vel priaugom graziai po kila![]()
Oho, bet kaip dvynukai tai kietai varo 😁 kokio svorio jie gime?
Raaasele parašė:
As columbios žiemai nupirkusi 6-12 ir pasigailėjau, kad ne didesnį ėmiau... nes užlenkus rankas/kojas pats tas dabar, vos laisvokas. Nepagalvojau, kad mažinti jie :…
Mums tai atidavė tai jeigu ir pirksiu tai ta didesnį jeigu reikės..o dabar jis irgi kone kaip tik, na rankos kojos vos laisvesnės
bet tikrai neistempsim su juo iki pavasario
Junique parašė:
Oho, bet kaip dvynukai tai kietai varo 😁 kokio svorio jie gime?
Dickis 2990g ir 52cm, mazius 1990g ir 46 cm.
Aha gerai auga . Kas menesi po kila ir i ugi labai tysta.
Spurguspurga parašė:
Dickis 2990g ir 52cm, mazius 1990g ir 46 cm.
Aha gerai auga . Kas menesi po kila ir i ugi labai tysta.
Oi tai isvis mazuliukai gime, o sitaip stiebiasi ir stipreja, kokie saunuoliai 🌷
Spurguspurga parašė:
Dickis 3 men vizite buvo 64cm ir 6250 ,mazius 61cm ir 5150.Sestadieni jau bus 4men vaikinams tai jauciu vel priaugom graziai po kila![]()
Mergaitė 😂pas mane
Junique parašė:
Tai gerai kad uzklausiau, nes siaip jau ir 6-12men teoriskai per didelis 🤣 juk vaikuciams tik sausio men 6men bus, tai imant i prieki biski arba didesniam vaikui ly…
Na taip, bet tas 6-12 tikrai nebus per didelis, nebent neužlenkinėti kojyčių. Bet dar ir nuo vaiko priklauso. Mūsiškis dabar 8kg, jau gal ir perkopė 8
tai aš pagal jį ir perku
Raaasele parašė:
Na taip, bet tas 6-12 tikrai nebus per didelis, nebent neužlenkinėti kojyčių. Bet dar ir nuo vaiko priklauso. Mūsiškis dabar 8kg, jau gal ir perkopė 8tai aš pag…
Oi ne. As bijau, kad butent 6-12 nors jau ir uzmetus gaunasi bet bus per mazas ir neatnesios per ziema 🤣 kojyciu atlenkt nenoriu, man kaip tik prioritetas dabar kombinezonas vienareiksmiskai tik uzdarais galais. O pana mano irgi dicke, dabar irgi sveria apie 8kg, jau nesioja 74cm 6-9men dydzius.... Tai dilema ar 6-12 nebus per mazas, bet is 12-18 ar neiskris 🤣
Junique parašė:
Oi tai isvis mazuliukai gime, o sitaip stiebiasi ir stipreja, kokie saunuoliai 🌷
Nu dickis kaip dvynys tai visai normalaus svorio gime.Va mazius tai toks skruzdeliukas buvo ,kaip daug anksciau gimes.Nesuziurejo echo skirtumo gydytojai.Bet viskas ok stipruolus maziukas
AsKe parašė:
Mergaitė 😂pas mane
As matau , kalbu apie savo vaikinus
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai