Bigpie parašė:
Sveikos, galbūt esat kuri susidūrus su panašiu bėrimu? Atsirado ant pilvelio, truputį ant kojyčių ir rankyčių
Gal prakaitinis berimas? Vaikas buvo pabertas, tai daktare sake prakaitinis. Issimaudysit ir praeis
Bigpie parašė:
Sveikos, galbūt esat kuri susidūrus su panašiu bėrimu? Atsirado ant pilvelio, truputį ant kojyčių ir rankyčių
Gal prakaitinis berimas? Vaikas buvo pabertas, tai daktare sake prakaitinis. Issimaudysit ir praeis
Foto parašė:
O kaip dabar jauciates? Kaip pienelio kiekis? Ar kreipetes i gydytoja?
Labutis, kriepiausi nieks ragelio nekelia, tai kolkas spanguolių arbatom ir canepron gydausi. Kitą savaitę su mažuliu keliausim į vizita bandysiu kaipnors ištvert. Jau atsibodo skambinėti vis, nieks nekelia. Kai daugiau skysčių pavartoju atrodo net nebeskauda🤷♀️ pienukas po truputį grįžta į buvusias vėžes, išsiverčiau be mišinuko, tikiuos ir nepradings visai
Junique parašė:
Ar yra kas pirko ziemai Columbia 12-18dydi? 🤣
mes pirkom columbios bet 3-6 men nes didinti jie man
Junique parašė:
Mes dabar turim 6-12 mėn dydį, bet galvoju kad viduržiemį gali būti mazokas, tad teks turbūt antrą įsigyti
Laimingoji parašė:
mes pirkom columbios bet 3-6 men nes didinti jie man
Kad jie mazinti labiau
Alisa_miau parašė:
Mes dabar turim 6-12 mėn dydį, bet galvoju kad viduržiemį gali būti mazokas, tad teks turbūt antrą įsigyti![]()
Koks svoris dabar jusu? Va va ko as ir bijau 🤦♀️ o pirksiu tik ziemai, na tiksliau pagal ora man dar jo kolkas nereikia, bet jau nezinia, kuri ryta prireiks 😁
Junique parašė:
Kad jie mazinti labiau![]()
netoli 9 kg, ryt bus aiškus, nes dabar tik ant naminių svarstyklių
Junique parašė:
Help truputi, vaikuciai kurie gime 3-3.3kg koki dydit nesiojat dabar? Kada perejot i 62 ir 68 dydi?
Rengiu dabar 62-68. Jau labiau link 68 sakyciau
Junique parašė:
As columbios žiemai nupirkusi 6-12 ir pasigailėjau, kad ne didesnį ėmiau... nes užlenkus rankas/kojas pats tas dabar, vos laisvokas. Nepagalvojau, kad mažinti jie
mėgstu rūbus ilgesniam dėvėjimui pirkti ir nenoriu 3 kombinezonų vienam sezonui...
Raaasele parašė:
As columbios žiemai nupirkusi 6-12 ir pasigailėjau, kad ne didesnį ėmiau... nes užlenkus rankas/kojas pats tas dabar, vos laisvokas. Nepagalvojau, kad mažinti jie :…
Tai gerai kad uzklausiau, nes siaip jau ir 6-12men teoriskai per didelis 🤣 juk vaikuciams tik sausio men 6men bus, tai imant i prieki biski arba didesniam vaikui lyg ir atrodo prasoki jau ir taip🤦♀️ ech kaip sunku man tam vaikui nupirkti tokius didelius pirkinius 🤣
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai