MinčiųRaizgynė parašė:
Kadangi mūsų slepiasi dar nežinom kokia persvara namuose. Kolkas laimi vyrai. Sūnus, vyras ir katinas 😂🙈
Aj pas mus dar katinas berniukas 😀 bet netycia tapo berniuku, pasiemem kaip mergaite o po 2-3men ziurim kad berniukas 😀
MinčiųRaizgynė parašė:
Kadangi mūsų slepiasi dar nežinom kokia persvara namuose. Kolkas laimi vyrai. Sūnus, vyras ir katinas 😂🙈
Aj pas mus dar katinas berniukas 😀 bet netycia tapo berniuku, pasiemem kaip mergaite o po 2-3men ziurim kad berniukas 😀
Pupa-uoga19 parašė:
Sako iš mergaičių būna, kad gimsta berniukai, o iš berniukų mergaitės nelabai 😃
Jo, rugseji bendradarbio zmona gimde, ir visalaik jiem sake kad mergaite, o gime berniukas 😀
laurasadz parašė:
Jo, rugseji bendradarbio zmona gimde, ir visalaik jiem sake kad mergaite, o gime berniukas 😀
Man sūnus sako,o tai gal daktaras nematė pas leliuką pimpaliuko,todėl ir sakė mergaitė.Sako gal pasislėpes buvo 😁😁Toks vaiko noras buvo broliuko 😁Bet vistiek privertė susimastyti 😊
Ievuciukas123456 parašė:
Man sūnus sako,o tai gal daktaras nematė pas leliuką pimpaliuko,todėl ir sakė mergaitė.Sako gal pasislėpes buvo 😁😁Toks vaiko noras buvo broliuko 😁Bet vistiek priver…
Mums tai gydytoja sake nu,arba mergaite arba berniukas su labai mazu pimpaliuku
Ievuciukas123456 parašė:
Man sūnus sako,o tai gal daktaras nematė pas leliuką pimpaliuko,todėl ir sakė mergaitė.Sako gal pasislėpes buvo 😁😁Toks vaiko noras buvo broliuko 😁Bet vistiek priver…
Faktas, kad tikrai visko pasitaiko, nes va artimoj aplinkoj pavyzdys kaip parasiau
o viska buvo mergaitei susipirke 🤭
laurasadz parašė:
Faktas, kad tikrai visko pasitaiko, nes va artimoj aplinkoj pavyzdys kaip parasiauo viska buvo mergaitei susipirke 🤭
Girdėjusi ir aš tokių bajerių...
Na pas mane šį kartą irgi viskas rožinės spalvos.Po dviejų bernų tik rožinės ir norisi.
Tikiuosi staigmenos nebus ir nereikės berniuko rožinėm spalvom rengt😁😁😁
siroma parašė:
Na pas mane šį kartą irgi viskas rožinės spalvos.Po dviejų bernų tik rožinės ir no…
Pas mane po 2mergaicii norejosi kazko labai melyno,ir dakatras patvirtino kad berniukas,bet vis dar bijau kad nepasikeistu lytis😁
Jai gavome dovaneliu berniukui,viskas su mėlyna spalva,tai ir bijau kad mergaites nereiketu regti melynai😁
Manau nepatikesiu kol negims,o kaip gims tada matysim vel kokia reakcija bus😁
siroma parašė:
Na pas mane šį kartą irgi viskas rožinės spalvos.Po dviejų bernų tik rožinės ir no…
Na jo tikiu, linkiu kad jums nesikeistu, o as turesiu mazavilti kad gaki man pasikeisti 😀
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai