2021.11.13 21:08 (prieš 4 m.)
Nerko parašė:
Vat tas pjaustymas mane visą laik atbaidė nuo triušienos 👀 bet kai žirnio krautuvėlėj pasiūlė nukaulintą tai ir susigundžiau nors kaina kosmosas 👀(26/kg)…
Kosmosas tikrai
saldainiuke parašė:
As tai negaliu triusienos pirkt, negaleciau jos gamint, zinau kad sveika bet nu niekaip negaliu prisiverst man cia kaip kaciukas 🙈🙈🙈
Man čia irgi skaudi tema buvo, nes aš esu vaikystėje auginusi triušius. Baigiant mokykla paaiškėjo, kad aš jį suvalgiau. T.ty. mama atvirai pasakė, nes galvojo, kad žinau. Tai po viso to nesu valgiusi pati.... Bet pažiūrėjau į tai kaip i procesą ;) šitas sūnus normaliai valgo, tai nelabai jo kiekius galėčiau brangiai įpirkti.
Ievuciukas123456 parašė:
Na va išaiškėjo mūsų temperatūros priežastis.Vakar išbėrė mažylę,tai turbūt buvo ta tridienė.Tik keista,jog temperatūra tik iki 38 kilo😊
Dukrai darydavau kukulius. Jeigu atskirai tik vaikui gamindavosi, tai su putpelės kiaušiniais. Arba dar lėto kepimo darydavau: su žolelėmis ir kepi ant žemos temperatūros 5-8h. O dabar dar einamjausias yra befstrogenas: tai aš jį tiesiog patroskinu 3h tos juostelės labai plonos, jas papjaustai įstrižai raumens ir turėtu "minkšta" būti .. o šitam as tik virta, trinta duodu mėsa - be nieko....