Pavasarinukas parašė:
O jūs nuo kiek laiko duodate D vit. Nes mums dar nesakė
Kas dien po lasiuka
Pavasarinukas parašė:
Kas dien po lasiuka
Pavasarinukas parašė:
Duodam nuo tos dienos kada daktare paskyre,nuo 8d
Vitaminą D nuo savaitės duodu. Klinikose išrašant nurodė duot 800TV, bet su pediatre pasitarėm ir duodu 400TV, nes nedidukė ji, kai su tuo svorio priaugimu bėdų turėjom pirmą mėnesį. Aš duodu purškiamą, kokosų aliejaus pagrindu
man daug patogiau, nei su tuo lašinamu. Ir galiojimas daug ilgesnis.
Iš pigu rūbelių šiek tiek vasarai nupirkau, po 1-3 €
dėvėtuose už tiek nerasi. Mūsų naudojamas sauskelnes irgi ten pigiausiai randu (su pigu eurais)
kristute1 parašė:
Vitaminą D nuo savaitės duodu. Klinikose išrašant nurodė duot 800TV, bet su pediatre pasitarėm ir duodu 400TV, nes nedidukė ji, kai su tuo svorio priaugimu bėdų tur…
Koks pavadinimas vitamino D?
Hortė parašė:
Koks pavadinimas vitamino D?
kristute1 parašė:
https://www.gintarine.lt/nordaid-d400-spray-babies-purskiamas-vitaminas-d3-su-mct-kokosu-aliejumi-400iu-200-purskimu-30ml
Šita ir mes naudojam, geras ir lb patogus naudoti.
Labas, balandinukių grupės mamos! Sakykit, ar kam nors nuo gimdymo praėjus dviems-trims ar daugiau savaičių vis dar pasirodo išskyrų su šviežiu krauju (nedaug)? Jeigu taip, ar reikia dėl to sunerimti? Man nuo gimdymo praėję 19 dienų ir, kai kažką sunkesnio pakilnoju, pasirodo šiek tiek kraujo. Nežinau, ar normalu, nes neprisimenu, kaip po pirmojo gimdymo buvo. Ar kas nors susidūrėte su kraujavimu ilgiau nei dvi savaitės?
ponia.gandriene parašė:
Labas, balandinukių grupės mamos! Sakykit, ar kam nors nuo gimdymo praėjus dviems-trims ar daugiau savaičių vis dar pasirodo išskyrų su šviežiu krauju (nedaug)? Jei…
Tikrai normalu
ponia.gandriene parašė:
Labas, balandinukių grupės mamos! Sakykit, ar kam nors nuo gimdymo praėjus dviems-trims ar daugiau savaičių vis dar pasirodo išskyrų su šviežiu krauju (nedaug)? Jei…
Sveiki,tikrai taip, mums siandien 26d, ir jau pora kart taip buvo,konsultavausi,paaiskino iki 6-8 sav vyksta organizmo valymas, ir tai lochijos,ir tai normalu.jei kazkas nepatinka,kreipkites i gimdymo namus kur gimdet turi priimt,ju pareiga priziuret konsultuot mus iki 6 sav tikrai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai