Perlinė... parašė:
As jau uzsireginau 08-05
O aš tik 08.24, kiek dar ilgai laukti 🤦♀️ bet bus suėję kaip tik 8 sav., bus pats tas 😁
Perlinė... parašė:
As jau uzsireginau 08-05
O aš tik 08.24, kiek dar ilgai laukti 🤦♀️ bet bus suėję kaip tik 8 sav., bus pats tas 😁
December parašė:
Na man bus tarp 6-7 tai manau jau bus gerai. Man reik butinai gydyma kad paskirtu nes rado infekcija. Dariausi LPI pratekamumui pries IVF ir rado ureaplasma urealyticum ar kaip ji ten 😡
Perlinė... parašė:
Na man bus tarp 6-7 tai manau jau bus gerai. Man reik butinai gydyma kad paskirtu nes rado infekcija. Dariausi LPI pratekamumui pries IVF ir rado ureaplasma urealy…
O ureaplasma urealyticum jau būtina gydyti?
December parašė:
O ureaplasma urealyticum jau būtina gydyti?
Na kaip pasiskaiciau jis gali sukelti persileidima
IvetaN parašė:
Sveikos, nedrąsiai jungiuosi ir aš. Šiandien pamačiau 2 juosteles. Pagal skaičiuoklę internete terminas 04.05 d. Bus pirmas nėštumas❤️
Sveikinu! Kada jums turetu buti menesines? Man menesines rytoj, bet jau nuo sios savaites pirmadienio rodo dvi juosteles. Labai bijau dziaugtis. Kaip savijauta jusu?
Perlinė... parašė:
As siandien pasidariau tyrimus. Puikiai kaip suprantu
Ohoo kokie skaičiukai gražūs pas jus
buvote sakiusi, kad poliklinikoje darote tyrimus, neatsistebiu jūsų poliklinikos greičiu, kažin gal visose poliklinikose taip pat? Aš taip pat šiandien prisidaviau tyrimus, nežinau kaip reikės ramiai išsėdėti iki 21 val.
December parašė:
Ohoo kokie skaičiukai gražūs pas jusbuvote sakiusi, kad poliklinikoje darote tyrimus, neatsistebiu jūsų poliklinikos greičiu, kažin gal visose poliklinikos…
Man pasiule ta poliklinika, as nesu jos paciente..bet jooo greiciai turbiniai 🤭 ji savo laboratorija turi todel taip greit
Negaliu patikėti,kad laukiuosi😊😊
Pirmo vaiko laukėm metus,o čia pist iš antro karto ir yra ..😊😊
Kadangi mėnesinės nereguliarios24-32d ,Aj galvoju pasidarysiu testą,kažkaip vis traukė į vaistinę 😊😁😁
Sėdžiu ir rankos dreba 😁
Savaitgalį kaip tik laukė didelis darbo balius, laiku pamačiau🥂😁
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai