Gyvas-smelis parašė:
Šiandien gulėdama ant nugaros, realiai pamačiau spyrius, ar jūs irgi matote? Kažkaip anksti 🧐
As jau irgi kokias 2 sav matau, retai bet matyt kaip kokioje pozicijoje buna😊
Gyvas-smelis parašė:
Šiandien gulėdama ant nugaros, realiai pamačiau spyrius, ar jūs irgi matote? Kažkaip anksti 🧐
As jau irgi kokias 2 sav matau, retai bet matyt kaip kokioje pozicijoje buna😊
Gyvas-smelis parašė:
Aš irgi pamačiau prie porą dienų🥰🥰🥰
jasminlemon777 parašė:
Ar nebuna kad kai atsistoji skauda pilva ar raizo ar tempia nesuprasi, bet toks jausmas kad išeitu dujos ir palengvėtu bet neišeina.. 😑
As kazkaip karta nuo karto panasiai jauciuos, siandien ta diena matyt maistas netiko atrodo saulute spaudzia, raizo, ikvept sunku nes atrodo sprogs pilvas 🙄🙄
Gyvas-smelis parašė:
Man irgi jis duodasi ir pilvas kilnojasi ypač paskutinę savaitę iš dešinės perėjęs į kairę ten varo🙈ar jis apsisuko,bet pakeitė vietą tikrai.
renata ZZ parašė:
Labas ,grižau po atostogu su -2 kg. Neskriskite su užgulusia nosimi niekada. Aš ne pirma kart taip skrendu, bet si karta tikraja to zodzio prasme maniau galva s…
As irgi girdejau jog sirguliuojant geriau neskristi, galima is vis apkursti 🤦♀️ man karta galvojau ausu bugneliai sprogs 🤦♀️
Jau ta Lietuva, labai svori padeda mesti 😊 mes vasara buvom du kartus grize, pirmas atostogas covid prasirgome, kitas roto virusu, abu kartus realiai visas atostogas Lietuvoj lovoj pragulejom 🤦♀️ uztai po gimdymo niekaip svoris nekrito per visus metus, bet po Lietuvos ligu maratono buvo apie -15kg 😊 sveriau maziau nei pries pastojant, dabar planuose grizti balandzio gale keltu, bet pradejau dvejoti, labai ligu bijau 🫣
Ilaroma parašė:
As irgi girdejau jog sirguliuojant geriau neskristi, galima is vis apkursti 🤦♀️ man karta galvojau ausu bugneliai sprogs 🤦♀️
Labai kol kas nekazka situacija Lietuvoj su zarazom visom. Neprisimenu is tikruju, kad tiek aplinkui visi sirgtu. Dalis vemia, dalis korona serga, dalis gripu. Praslydusiu jau net maza dalis atrodo :/ Tikiuos greit pasitaisys situacija
BenBen parašė:
Labai kol kas nekazka situacija Lietuvoj su zarazom visom. Neprisimenu is tikruju, kad tiek aplinkui visi sirgtu. Dalis vemia, dalis korona serga, dalis gripu. Pras…
Nu aš irgi kiek klausausi tai tikrai šalis ligų🙈🙈🙈ko ten tik nėra,pastoviai mamytės serga😢aš apie roto virusus net nežinojau,kad būna toks🤣dabar sužinojau🤣
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai