2023.10.20 08:12 (prieš 2 m.)
Sand_ parašė:
Sveikos, mamos. Kaip tik isijungiau paskaityt zinutes ir matau, kad nesu viena tokia del maitinimo.
Oho,kaip viskas sukrito i viena. As esu labainlaiminga,kad si karta pienas upeliais teka, mazoji auga kaio ant mieliu. Nepaisant mazu kitu oroblemyciu viskas su zindymu idealiai.
Bet turiu patirties ,kai man buvo 23m ,gime pirmoji, ir jauviausi lygiai kaip ir jus. Nors priaukdavo,bet buvo nerami, istisai kas valanda rekdavo,kriokdavo. Kol dar supuoji viskas ok,tiknpadedi i lovyte -kosmaras. Puoliau i lengva depresija,buvo ir asaru, viskas aplink atrode griuva. Nezinojau ko griebtis. Dar is salies komentarai,kad gal neprivalgo,gal diegliai,gal pienas netinka. Pamokymai,kad suduok misinio ir vaikiukas miegos ramiai. Pasidaviau itakai . Na ir zinot, tai tikrai padejo. Dabar viska metu ant savo emociju,gal leliukui persiduoda onta mano savijauta, uz tai ir nerimavo.
Bet jei jus galvojate, kad misinys siandien yra iseitis is padeties- nieko nesitarkit,maitinkit kaip jums norisi. Ka ta dakatre pasakys? Gerai? Blogai? Mama jus, ir svarbiausia cia vaikucio ir jusi gerove,ne daktares norai. Misiniai subalansuoti pagal poreikius ir viskas juk cia yra gerai.
Zodziu nezinau,ar nuraminau, bet kad nusiimtumet nuo seimos na bisa nervu ir blogu savijautu kamuoli- misinukas ne nuodeme. Bandykit ir pati vis dar zysti duoti jei paciai norisi,gal konsultante pades. O jei jaiciat kad nenorit visai pati-na tai ir nesiverskit per save. Nieko cia nuodemingo.