Knygynetoja parašė:
Pas mane irgi taip pat. Atsigulam 20:30val ir čiunkina iki kol užmiega (t.y. iki 22:00val).
Mūsų kadangi mišinuku maitinamas tai vyrui biški paprasčiau, nors užmigimo procesas ilgiau užtrunka nei, kad su manim eitų migdytis 😀
Knygynetoja parašė:
Pas mane irgi taip pat. Atsigulam 20:30val ir čiunkina iki kol užmiega (t.y. iki 22:00val).
Mūsų kadangi mišinuku maitinamas tai vyrui biški paprasčiau, nors užmigimo procesas ilgiau užtrunka nei, kad su manim eitų migdytis 😀
Knygynetoja parašė:
Migdau tik aš
Vyras migdo vyresnėlį.. jei tik tėtis paima mažylę, iškart į ašaras ir opa pas jį nori
Knygynetoja parašė:
Kaip Jūsų vyrai užmigdo mažuosius?![]()
Vakarais įprastai tik aš migdau t.y. visus tris vaikus vienu ypu migdau.
Bet dieną būna nusminga vyrui benešiojant ant rankų ar ant peties atsigulus.
Zyluttė parašė:
Sveikos mamos, 2-2.5 mėn birzelinukai ar jau laikot stipriau galvytes? Kaip su pilvuko gulejimu? Kaip su vartymusi-ar yra ženklų, kad jau tuo versis?
Maniškiui dar nėra 2 menesiu bet galva laiko tikrai neblogai, nuo pilvuko ant nugaros kelis kart apsiverte jau 😊
Zyluttė parašė:
Sveikos mamos, 2-2.5 mėn birzelinukai ar jau laikot stipriau galvytes? Kaip su pilvuko gulejimu? Kaip su vartymusi-ar yra ženklų, kad jau tuo versis?
Galvytę laiko kiekvieną dieną vis stipriau, ant pilvo gulim. Vis pratinu, treniruoju ant šoniukų guldydama tai jau po truputį rodo ženklus, kad norėtų pats verstis. Tačiau be pagalbos dar nesiverčia.
klajos parašė:
Vakarais įprastai tik aš migdau t.y. visus tris vaikus vienu ypu migdau.
Bet dieną būna nusminga vyrui benešiojant ant rankų ar ant peties atsigulus.
Mano vyras jau šiandien du kartus užmigdė
dabar galėsiu ramiau kažkur išlėkti ir aš.
Kamile2822 parašė:
Sveikos, kurios jau pildėte VPA, per kiek laiko gavote atsakymą?
labai greitai, per kelias dienas
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai