Amanda parašė:
Ar normalu kad gautas skiepas rankytes kai vaikutis gimė atrodo 6 sav taip
Po maudynių taip užsitraukia
Pas mus taip pat.
Amanda parašė:
Pas mus taip pat.
Amanda parašė:
Bėda kad prasidėjo jau nuo šiandien ir ne vakarais o visa diena.. Ilgai jau tai trunka?
Nutraukiu su pientraukiu.
Andze7 parašė:
Pas mus taip pat.
Pas mus irgi taip pat. Šašas būna nukrenta ir vėl tas pats. Gydytoja sakė, kad taip turi būti, iki metų susitvarkys.
Amanda parašė:
DADA mums nupirko Lenkijoj nes veža iš ten iš Lenkų parduotuvės. Čia nebent kas per parduoda per skelbimus. Taip pat jei naudojatės vinted parduoda mačiau ir ten, t…
Na štai per Vinted iš Lenkijos užsakiau pasibandymui pakelį ačiū už mintį
Amanda parašė:
Visiškai normalu. ;) dar gali ir papūliuoti. nieko su tuo daryti nereikia ir neliesti, nekrapštyti.
Labas, kaip jūsų pupsikai laikosi, gal jau apsipratote tarpusavyje? Aš pajutau kažkokį palengvėjimą paskutiniu matu, tokia atsigavos jaučiuosi (tikiuos neprisikalbėsiu) ir naktys, atrodo, susinormalizavo. Užmiega 22h tada 24 kyla užkąsti, po to 4 ir poto 8. Užkanda akių nepramerkud ir toliau sminga parpti
Elyz parašė:
Labas, kaip jūsų pupsikai laikosi, gal jau apsipratote tarpusavyje? Aš pajutau kažkokį palengvėjimą paskutiniu matu, tokia atsigavos jaučiuosi (tikiuos neprisikalbė…
Laba😊 man irgi palengvėjo, ksip ir jums atrodo jau ur naktys labai panašios, keliasi pavalgyti panašiu metu ir toliau miega. Naktim lovytėj prie lovos pavyksta migdyti. Ir dienom atrodo mažiau verkia😊 Panašu, kad vis geryn situacija ☺️ kol kas tik viena problemytė-verkia auto kėdutėj važiuojant, tad išjudėjimai iš namų kelia daug įtampos... o kaip jūsų mažiukai, ar neverkia kėdutėse?
Jollki parašė:
Laba😊 man irgi palengvėjo, ksip ir jums atrodo jau ur naktys labai panašios, keliasi pavalgyti panašiu metu ir toliau miega. Naktim lovytėj prie lovos pavyksta migd…
Laba, mūsų naktinis grafikas irgi stabilizavosi tai lengviau dienos trumpus pogulius ištvert 😊 mūsiškiui automobiliu važiuot patinka, problemų kol kas neturim, tikiuosi niekas ir nepasikeis 😀