2024.09.14 12:56 (prieš 1 m.)
Roberta0225 parašė:
Danijoj tas pats,nieko nežiūri,realiai gavau trečia skaną tik todėl,nes pamatė,kad placenta žemai per 20sav,bet va 32 dar pažiūrėjo. Daugiau nieko. Kraujo tyrimus d…
Mano pirmaa nėštumas taip pat kaip jūs rašot buvo prižiūrimas. Gal tik 2 ar 3 echo, gliukozės netyrė... labai reti apsilankymai, kraują gal tik pora kartų ėmė, pabaigoje prastai pasijaučiau, nuėjau pas gydytoją be registracijos, labai labai supyko ir prarvijo net sakyčiau.
Na ir finale pražiūrėjo labai rimtą ligą man.
Tai gal ir gerai, kad daugelį nėštukių labiau prižiūri.
laumės_žirgas parašė:
Aš pirmys 2 kartus gimdžiau Krikščioniškuose gimdymo namuose. Norėčiau ir trečią kartą čia gimdyti, bet dėl hematomis rekomenduoja gimdyti klinikose, nes nusimato g…
Aš Klinikų taip pat nesirinkčiau gimdymui jei turėčiau galimybę gimdyti kitur. Pagulėjau pora parų, tai tikrai pasikeitė pažiūris. Kaip sakot konvejeris.
Nesakysiu321 parašė:
Klinikose baisu 🙈. Vakar paleido iš jų, teko pagulėti 3 aukšte, ten kitoj pusėj pagimdžiusios. Dušai baisūs, išpuvę, daiktų pasidėt nėra kur 🙈. Pati vos neparkritau…
Aš kai gulėjau tai gavom pritarkuotos šlapiankos su kiaušiniene. Šlapianka iš tos lentynos, kur visa dešra pora eurų kainuoja, kiaušinienė be kiaušinių... gaila neturiu nuotraukos. Moterys guli tikrai su rimtom būklėm, suvežtos iš aplinkinių miestų, kur ne kiekvienai namiškiai gali atvežti maisto, tai kitos ir viduriavo tokių virtuvės šedevrų užvalgę... kai gulėjau prieš 10 metų buvo normalus maistas, nesulyginsi su dabartiniu.