Lietuvė2300 parašė:
Tad gali netikėtai viskas prasidėt, o va šį kart jau kankina mane vis kokie skausmai nauji, vienas kitas sąrėmis, atrodo noriu į tualetą rimtam bet visą dieną nieko…
Nu as labai laukiu jau!🩷
Lietuvė2300 parašė:
Tad gali netikėtai viskas prasidėt, o va šį kart jau kankina mane vis kokie skausmai nauji, vienas kitas sąrėmis, atrodo noriu į tualetą rimtam bet visą dieną nieko…
Nu as labai laukiu jau!🩷
I.pr parašė:
Nu as labai laukiu jau!🩷
Aš taip pat, labai nekantrauju susitikti su sūnumi😅❤️
KotrynaRenata parašė:
Man dabar pastebejau, kiekviena vakara uzeina papilves skausmas, tolygus maudimas toks lyg 100 proc per menesines.... ar jums nebuna?
Buvo ir man sia savaite, vakar dar gydytojos uzklausiau, tai sake viskas ok, sitie maudimai kartu su pilvo sukietejimais yra gimdos "treniravimasis" gimdymui.
KotrynaRenata parašė:
Man dabar pastebejau, kiekviena vakara uzeina papilves skausmas, tolygus maudimas toks lyg 100 proc per menesines.... ar jums nebuna?
Man taip vyksta. Menesiniu skausmo maudimas lengvas kiekviena vakara
Klaud parašė:
Sveikos! Na man siandien pries pora val tokiu geru uzejo, kai guli praeina. Toks suima pilva. Arba visa pilva skauda toks itempiamas sudiegiantis arba apacioj pilvo…
Man irgi vakar vakare taip buvo :)))
Gretux5115 parašė:
Labas rytas mamytes ir pilvukai. Na gal turim leliuku si ryta?😊
Atsikeliau su skausmais si ryta. Kirksnis plesia atrodo kad visa nakti kokias spag…
Man šiandien ryte irgi kažkas panašaus užėjo. Lyg tai kirkšnis plešia, lyg tai pilvo apačios šonus paskaudena taip geliančiai.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai