Ocean Ni parašė:
Nuo puses metu tik galima
Tai as sita zinau
Ocean Ni parašė:
Nuo puses metu tik galima
Tai as sita zinau
KotrynaRenata parašė:
Manoji maitinama mp tustinasi n kartu per diena. Beveik kiekvienas pampersas prikakotas. Gydytoja sako normalu. Ar jusu irgi?
Mano kai tik pabezda tai ir mazas kakiukas lieka pamperse
snapiena parašė:
Mano kai tik pabezda tai ir mazas kakiukas lieka pamperse![]()
Ir pas mus tas pats 😃😃
Mano spokas vakarais lb keistai valgo. Pradzioj normaliai o paskui ima muistytis paleidzia papuli ir rekia ir vel zinda...nesuprantu. vakar is vis vakare tragedija buvo. Speju pilvuka pucia. Bet kad as nieko tokio nesuvalgiau jau net gazuoto mineralinio visa savaite negeriu. Vakar apie 11val vakaro uzmigo tai iki 5val ryto ismiegojo.ryte iki 9val isparpe ir tai zadinau kad pavalgytu. Pieno tikrai uztenka. Nzn kada I normalu ritma isivaziuosim nes kolkas viskas dar lb padrikai.kada pas jusu kleckus ritmas atsirado?
Gretux5115 parašė:
Mano spokas vakarais lb keistai valgo. Pradzioj normaliai o paskui ima muistytis paleidzia papuli ir rekia ir vel zinda...nesuprantu. vakar is vis vakare tragedija …
Zinokit 2 sav kleckui 6 val tarpas tarp valgymu stipriai per daug... Zinau kaip noris paciai pamiegot, bet reiktu zadinti kas 3-4 h bent nakti...
Gliukoze krenta.
snapiena parašė:
Mano kai tik pabezda tai ir mazas kakiukas lieka pamperse![]()
Pas mus tas pats. Dėl to vis vargstam su ruriuko pašutimu 🤦♀️ištisai turiu kažką tepti, kad neišsiplėstų, bet pats raukiukas nuolat rausvas, nes dažnai net nesigirdi kai pirsnoja 🙄 o sauskelnes keičiu dažnai ir vandenuku plaunamės, ir oro vonias darom 🤦♀️ kažin kada baigsis tas toks pirskiojimas 🙄
Gretux5115 parašė:
Mano spokas vakarais lb keistai valgo. Pradzioj normaliai o paskui ima muistytis paleidzia papuli ir rekia ir vel zinda...nesuprantu. vakar is vis vakare tragedija …
Panelė irgi pas mus taip daro, tik ji neverkia, o šūkauja taip neramiai, bet pagrinde dėl to, kad nori pirsnoti arba oro pritraukia besimuistydama, tai pakeliu atsirūgti ir toliau maitinu. Arba kojytes prie pilvuko paspaudžiu, kad lengviau išeitų dujos. Aprimsta kažkiek.
O ritmo neturim irgi dar. Iš pradžių valgė ir miegojo. Po to aišku būdravimo laikas ilgėjo, bet pvz vakar su miegučiu išvis kažkoks kosmosas buvo. Pirmoj dienos pusėj gal tris kartus po pusvalanduką pasnaudė, tai per tą laiką spėjau tik grindis prasivalyti ir galvą išsiplauti 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ į vakarą šiek tiek daugiau, bet toks neramus tas miegelis 🙄 nors niekas nesikeitė namuose, nei išvykę kur buvom, kad įsidirgintų.
Maži dar jie dėl ritmo. Tad matomai kokia nuotaika toks ir dienos ritmas 🤭🤭🤭
Ocean Ni parašė:
Zinokit 2 sav kleckui 6 val tarpas tarp valgymu stipriai per daug... Zinau kaip noris paciai pamiegot, bet reiktu zadinti kas 3-4 h bent nakti...
Na kai sesele buvo atejus ir jis buvo visa nakti ismiegojas as klausiau ar blogai nes nu biski isdigandus buvau. Tai sake gerai jei po to valgo ir tustinasi kaip visad.seip jis visad atsibunda po du kartus per nakti. Gal del to kad isvarges buvo nuo pilvuko taip miegojo...sian jau vaistuku nupirkau ziuresim kaip cia bus
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai