Sveikos, būsimos mamytės! Smagu dėl visų jūsų, skaitydama istorijas ir pasigraudinau, ir džiaugiausi 🤍
Man 32 metai, vaikų dar neturime. Su vyru planavome vaikutį apie metus, vasario 26 vyko gamyba, na ir kovo 19 vėluojant mm pasidariau ankstyvąjį testą, ir buvo dvi ryškios juostelės 🎊 Gimdymo data pagal programėlę Flo - lapkričio 19. Jungiuosi tik dabar, nes nelabai žinojau, kad toks forumas egzistuoja, tai gal dar kas nors iš narių aktyvios ir pakomentuos.
Kas mane neramina, tai paskaičiusi matau, kad daugelis narių jau darėtės ir kraujo tyrimus, ir ultragarsą, o man atvykus pas šeimos gydytoją konsultacijai, mane nukreipė pas ginekologę tik suėjus 10-ai savaitei, tai eisiu balandžio 22d. Gal aš čia pati iš nežinojimo nesusigriebiau užsirašyti pas ginekologę, gao reikėjo savarankiškai darytis kokius tyrimus...? Esu tikrai pasimetusi, nes su sveikatos sistema sunkoka man susigaudyti...
Na o simptomai tipiški: jautri ir padidėjusi krūtinė, lengvas pamaudimas pilvo apačioje, alkis besikaitaliojantis su pykinimu, nuovargis, mieguistumas ir panašiai. Su pykinimu tikrai pritariu rašiusioms kad viskas dėl tuščio skrandžio - reikia dažnai valgyti tikrai. Nuovargis ir mieguistumas kamuoja juodai - darbe vos ne pokaituko miegu 😅 Bet buvo ir nemigos, kai atsibundi 4-5h ryto, nors esu visiška pelėda.
Ech, žodžiu, esu dabar visiškam strese, nes skaičiau čia kad ir negimdinis nėštumas egzistuoja, tai pergyvenu, ar nebus ir man taip?... Su nerimu laukiu vizito pas ginekologę, nes vilčių sulaukti vaikelio yra labai daug 🤍
Ačiū jei kas patarsite ką ar nuraminsite. Esu iš pajūrio beje, tad jei yra atskira grupė smėlio ir bangų vaikams - pakvieskite!
Tuo tarpu - ramaus visoms laukimo ir sėkmės mums visoms!