Nevada96 parašė:
Oho, man ryt 18 sav. As dar nieko nejauciu
Aš žinokit ir nejaučiu, o man 19 sav 😇
Nevada96 parašė:
Oho, man ryt 18 sav. As dar nieko nejauciu
Milenna parašė:
O jum gal irgi placenta priekinej sienoj? Nes buvau 15sav echoskopijoj privaciai, kad vyras pamatytu vaika, tai gydytojas pasake kad 19-20sav tureciau pradet jaust judesius
Nevada96 parašė:
O jum gal irgi placenta priekinej sienoj? Nes buvau 15sav echoskopijoj privaciai, kad vyras pamatytu vaika, tai gydytojas pasake kad 19-20sav tureciau pradet jaust …
Minejo tik,kad placenta priekyje ir viskas . Bet kazkaip nesijaudinu, nes vienos anksciau pajunta kitos veliau☺️ uzvakar buvom skane tai sake viskas geraaai 😇
Milenna parašė:
Minejo tik,kad placenta priekyje ir viskas . Bet kazkaip nesijaudinu, nes vienos anksciau pajunta kitos veliau☺️ uzvakar buvom skane tai sake viskas geraaai 😇…
Mano placenta gale, bet irgi sąlyginai ilgai nejaučiau. Dabar 21 sav. ir kelios dienos - nebeįmanoma nejausti, nes pilvas net žiūrint juda
Elsmi-na parašė:
Mano placenta gale, bet irgi sąlyginai ilgai nejaučiau. Dabar 21 sav. ir kelios dienos - nebeįmanoma nejausti, nes pilvas net žiūrint juda![]()
Aš manau su laiku ir pajusiu judesiukus.
moksliukeee parašė:
Tai va aš irgi laukiu skano pažiūrėsiu ką sakys, labiausiai neramina kad placenta žemai. Tai pergyvenu ar bus pakilusi, nes judesius jaučiu žemiau bambos
Na kol kas visos judesius jaučiam žemiau bambos. Aukščiau ir būtų dar neimanoma, dar ne toka didelis kūdikis pilvike
galadriel parašė:
Na kol kas visos judesius jaučiam žemiau bambos. Aukščiau ir būtų dar neimanoma, dar ne toka didelis kūdikis pilvike
Nu tada reiskia viskas normalu, nes su praeitais nėštumais viskas gerai buvo tai tokia situacija išgązdino.
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai