Mergyt parašė:
Sveikos merginos, ar jau jauciate judesiukus?🥰
19 savaiciu ir nieko dar, visai nieko.
Mergyt parašė:
Sveikos merginos, ar jau jauciate judesiukus?🥰
19 savaiciu ir nieko dar, visai nieko.
Sveikos.
Aš čia su tokiu klausimu, gali ir kvailokas pasirodyti, bet jūs turėtumet geriausiai mane suprasti 😀
Gavau pastabų iš artimųjų, kad per daug slepiu nėštumą, ale reikėtų jau visiems pasakyti, tegu visi žino. Dabar žino artimiausi draugai, tėvai. Tam kam norėjau pasakyti visi žino. Vengiu išvis apie tai šnekėti kompanijoje, manau yra įdomesnių temų. Jaučiuosi gerai, pilvo nesimato. Nematau reikalo eiti ir kas antram sakyt, o žinai aš nėščia. Kokia jūsų nuomonė apie tai? Nėštumas planuotas ir lauktas, bet visam pasauliui eiti šaukti apie tai nu ne man.. 🙂
TukTukas24 parašė:
Sveikos.
Aš čia su tokiu klausimu, gali ir kvailokas pasirodyti, bet jūs turėtumet geriausi…
Aš lygiai tokios pačios nuomonės. Pasakėme artimiesiams ir keliems draugams, na žinoma ir darbe. Daugiau nematau tikslo eiti ir kažkam sakyti, pasakoti ir t.t. Visai nenoriu, kad tolimi giminaičiai ar tik pažystami žmonės apie tai žinotų... Kai jau akivaizdžiai matysis tada tegul žino, kam įdomu. Žinoma neslepiam to fakto, bet tiesiog nesakom ir tiek. Nes tie žmonės, nei jie džiūgaus už tave, nei ką. Tiems žmonėms čia tik papildoma informacija beprasmėms kalboms ar diskusijoms "o žinojai ta ir ta nėščia"....
TukTukas24 parašė:
Sveikos.
Aš čia su tokiu klausimu, gali ir kvailokas pasirodyti, bet jūs turėtumet geriausi…
As savo seimai ir artimiausioms draugems pasakiau, daugiau niekam nesakiau 😀 vyras pasake savo seimai, keliems draugams ir po truputi visiems jau pasakoja, as nepykstu, tegu pasakoja, man negaila, bet pati nezadu sakyt, nebent paklaustu kas, paslapties nelaikau bet ir garsiai nerekiu, pirmas trimestras toks sudetingas buvo, su tiek nerimo, kad tiesiog esu labai atsargi ir manau taip bus iki pat galo ☺️
Vakar vakare pajaučiau tokius kaip dūrius dešinėj pusėj šone ( ampendicitas išoperuotas) bet vieta maždaug ta, šiandien ryte vėl jaučiau, toks nemalonus dūris lyg buku daiktu. Pirmą kart taip, nes anksčiau jei kažką jausdavau tai tik pilvo apačios tempimą o čia toks kaip diegimas/dūris. Pas gyd dar negreit. Man 17-a savaitė.
Kaip matau likau suprasta 😀 aš vyrui sakau irgi, kad sakyk kam nori. Aš kam norėjau pasakiau. Taip pat vengiu kalbų, nes esu jautri ganėtinai ir imu į širdį beleką. Kai atsakiau, jog ne visi pasidžiaugia šita naujiena, irgi likau nesuprasta 😀🫣 žodžių. Reaguoju normaliai kaip supratau, viskas tvarkoj 😀
TukTukas24 parašė:
Kaip matau likau suprasta 😀 aš vyrui sakau irgi, kad sakyk kam nori. Aš kam norėjau pasakiau. Taip pat vengiu kalbų, nes esu jautri ganėtinai ir imu į širdį beleką.…
Aš irgi jautriai reaguoju. Man pirmas nėštumas, aš bijau ar viskas bus gerai, ar teisingai viską darau. Stengiuosi daug skaityti, semtis patirties iš patikimų šaltinių. Ir čia atsiranda "teta Vanda" kuri pradeda pasakoti "o va mūsų laikais buvo taip". Man iškart nuo to atsiranda atmetimo reakcija, todėl aš geriau pasiliksiu viską sau ir savo šeimai. Atsimenu kai darbe visi pradėjo įtarinėti, jaučiausi labai nejaukiai. Buvo ir ašarų, streso, baimės. O tai tikrai nėra gerai. Tai po to nusprendžiau neslėpti, bet ir jei nepaklausė konkrečiai nesakyti.
TukTukas24 parašė:
Kaip matau likau suprasta 😀 aš vyrui sakau irgi, kad sakyk kam nori. Aš kam norėjau pasakiau. Taip pat vengiu kalbų, nes esu jautri ganėtinai ir imu į širdį beleką.…
Viskas ok! Same here!
kai pamato, neslepiu, bet tikrai neinu ir nesipasakoju visiems iš eilės
darbe irgi.. pasakiau po švenčių tik vadovui ir personalo vadovei (nes labai gerai sutariam :D). Visi kiti kai pamatys, tai pamatys
dabar savaitė su biuleteniu, o paskui matysiu kiek bus pasklidus žinia darbe
Nėštumu nesinaudoju kaip palengvinimo priemone, gyvenu sau ramiai laukime ir tiek
Vyras žinau, kad draugams pasisakė, šeimoms per šventes pranešėm ir tiek
TukTukas24 parašė:
Sveikos.
As kai nebuvau nescia galvojau kad va kai busiu tai visiem rodysiu kad va man pavyko! O dabar visai atvirksciai, net drabuzius stengiuosi rengtis apdribusius tada nesimato nieko, tik vyras sako kad is mano veido papilnejusio jau galima matyt ir kad eisena pasikeite i tipine nesciosios, nebent kur nors su vyru einam i miesta tada jau galiu aptemptai apsirengt ir gerai matos pilvas. Zino tik tevai, vyras, jo artimiausi zmones, mano draugiu pora, darbdaviai ir artimiausi kolegos. Pradzia buvo komplikuota, tai pranesta buvo tik apie 12 savaite.
Mūsų atveju norėjome per Kalėdas pasakyti tik šeimai, kadangi jau visi laukė ir tikėjosi, bet dar dvejojau, nes labai anksti ir visko gi gali nutikti, o gavosi taip, kad net nesitikėjom jog vyro mama išplepės visoms giminėms aplink. Per naujus metus sulaukėm skambučio iš dėdės per messenger tai jo pirmi žodžiai - garsiai pasveikino mus kai buvom draugų rate, taip sužinojo ir draugai... Pakalbėjom su vyro mama, sako ką aš žinau, manau nieko čia tokio gi mums pasakėt, tegul visi džiaugiasi. Tai emocijos šiek tiek sukilo ir pasakiau, kad tokias naujienas norėtume pasilikti sau ir patys pasakyti tiek giminaičiams su kuriais bendraujame tiek draugams tada kai jausim, kad reikia pasakyti...
p.s. atsiprašau papuoliau netyčia į birželinukų grupę parašyt 😅
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai