Ashes parašė:
Man yra nuo 37tos savaites prakaitas upeliais ypac delnai pedos bet ir kitur.
Man irgi
Ashes parašė:
Man yra nuo 37tos savaites prakaitas upeliais ypac delnai pedos bet ir kitur.
Man irgi
Sveikos!🌸 Aš čia su tokiu klausimu.. Buvau echoskopoj ir sakė vaikelis atitinka jau 39savaites pagal visa sudėti, svorį, bet terminas tik birželio 26d. Kaip manot ar čia normalu? Jeigu iki to laiko nepagimdysiu ar nebus pernešiotas per daug.. Klausiau ar tikrai tik birželio gale terminas sake skaiciuoja termina pagal 12savaičiu echoskopa, bet man kažkaip baisu..
Braskyte10 parašė:
Sveikos!🌸 Aš čia su tokiu klausimu.. Buvau echoskopoj ir sakė vaikelis atitinka jau 39savaites pagal visa sudėti, svorį, bet terminas tik birželio 26d. Kaip manot a…
O tai pagal mm paskutines kokia data ?
Braskyte10 parašė:
Sveikos!🌸 Aš čia su tokiu klausimu.. Buvau echoskopoj ir sakė vaikelis atitinka jau 39savaites pagal visa sudėti, svorį, bet terminas tik birželio 26d. Kaip manot a…
Man tai kažkada gydytoja sakė, jeigu vaikelis atitinka kažkiek savaičių daugiau, tai nereiškia, kad jis gims anksčiau termino laiko
Braskyte10 parašė:
Pas mane panaši situacija. Terminas 06-25, šiuo metu eina 36-ta savaitė, o sakė atitinka 38 savaites dabar. Bet mano gydytoja mano kad neišnešiosiu iki termino, sakė svarbu sulaukti birželio ir tada jau ramiau bus 😊
Braskyte10 parašė:
Pas mus rode 2.5sav mažesnį vaiką, bet termino data lieka ta pati.
Jei lb didelis vaikutis, gali būti, kad tiesiog skatins 39 sav arba termino dieną, jei nebus gimęs
LovBo parašė:
O tai pagal mm paskutines kokia data ?
Birželio 1diena pagal menesines, bet jos būdavo nereguliarios, tai todėl nelabai žiūri į šia data
Braskyte10 parašė:
Birželio 1diena pagal menesines, bet jos būdavo nereguliarios, tai todėl nelabai žiūri į šia data
Kažkoks labai jau didelis skirtumas , pagal dabartinį echo panašu, kad pagal mm datą augo. 12sav echo na irgi vertinti negalėtų, dažniausiai augimo pokyčiai ir jų stebėjimas prasideda nuo 18-20sav, tuomet ir augimas vaiko gali buti spartesnis arba lėtesnis.
Greičiausiai, kad tikrai netempsite antros pusės birželio
pagal 12sav echo dabar turėtų būti 35-36sav? Tai dar 1-2sav ir pagal mm bus pilnai 40sav išnešiotas ir tarkim 37sav išnešiotas pagal echo datos skaičiavimus
Braskyte10 parašė:
Pas mane irgi panaši situacija, tai gydytoja mano vertina pagal paskutinių mėnesinių datą gimdymo terminą, nes augome sparčiai. Dabar pagal echoskopiją atitinkam jau 40 +4, pagal paskutines mėnesines skaičiuojant gaunasi 39 savaitės. Jei skaičiuotų pagal 12 savaitės echoskopiją,tai mums būtų tik 37 savaitės, tai skirtumas nemažas. Tikrai būtų absurdiška, jeigu žiūrėtų pagal pirmą echo,nes jau dabar 4 kilogramus sveriam ir vaikutis jau pilnai išsivystęs yra.
Manau,kad ir jūsų turėtų gimdymo terminą vertinti pagal paskutines mėnesines, dabartinį augimą, nes jeigu leistų nešioti iki birželio galo,tai tikrai nesąmonė būtų .
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai