Elyz parašė:
Pagimdžiau 38+1. Nesitikėjau dar gimdyti, pirmadienį nuėjau miegoti kaip įprasta 22 h ir kaip įprasta pradėjau jausti gimdos maudimą, švelnų kaip per mėnesines, ką …
Sveikinimai nuoširdžiausi!
Elyz parašė:
Pagimdžiau 38+1. Nesitikėjau dar gimdyti, pirmadienį nuėjau miegoti kaip įprasta 22 h ir kaip įprasta pradėjau jausti gimdos maudimą, švelnų kaip per mėnesines, ką …
Sveikinimai nuoširdžiausi!
Elyz parašė:
Oi, sveikinimai!!!! Kaip smagu! Labai sklandus Jūsų gimdymas! Šaunuolės abi! 🥰👌
O dabar lengvo tolimesnio etapo ir žindymo! ❤️😍
Elyz parašė:
Nuoširdūs sveikinimai! 💐
O kas su žindymu sunkiai sekasi? Neima krūties?
Lil909 parašė:
Merginos, klausimas... laukiuosi pirma karta, trecia diena paruosiamieji, pilvo apacioje jausmas lyg pries menesines. Isskyros baltos, lyg su vandeniu... cia tiketi…
Gleiviu kamstis buna rusvas, su kraujo siulūlelias. Šiuo metu jums greičiausiai pagausėjo išskyros.
paulinaN parašė:
Man nei gleivių kamštis šalinasi, tik paruošiamieji dažniau aplanko. Su pirmu buvo taip paprasta ir aišku, kai nubego vandenys ir po kelių valandų pradejo justis są…
Pas mane identiška situacija. Su pirmuoju net paruošiamųjų neturėjau, o dabar jie dažni ir pakankamai skaudūs. Net baisu, jei nuo tokių veikla ir pasikurtų į reguliarius... Bet niekas dagiau ir nevyksta 🙃
Zolynelis parašė:
Man jau tuoj 38savsites ir nuo vakar atsirado prakaitavimas, užeina tokiom bangom, ar buvo kaskam panasiai?
Man yra nuo 37tos savaites prakaitas upeliais ypac delnai pedos bet ir kitur.
BedugnesDugnas parašė:
Pas mane identiška situacija. Su pirmuoju net paruošiamųjų neturėjau, o dabar jie dažni ir pakankamai skaudūs. Net baisu, jei nuo tokių veikla ir pasikurtų į reguli…
Gali buti kad kaklelis po biski veriasi nuo paruosiamuju. As vienus paruosiamuosius turejau, kurie truko apie valanda, 30 sek kokiu trunka saremis, tada 3-5min pertrauka. Tik kad buvo nestiprus , stebejau ar nestipreja.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai