Deimante0202 parašė:
Nenoriu jūsų gąsdinti, bet, kiek skaičiau, tai cholestazė gali daryti neigiamą įtaką kūdikiui
Man tuoj 38 savaites kazi ar verta dar darytis tyrimus?
Deimante0202 parašė:
Nenoriu jūsų gąsdinti, bet, kiek skaičiau, tai cholestazė gali daryti neigiamą įtaką kūdikiui
Ashes parašė:
Gal pasitarkite su savo gydytoja? Aš tyrimus dariausi, kai buvo 35+4. Man kartais paniežti padus, bet, kaip suprantu, neturėtų man būti cholestazės. Tai gal ir jums jos net nėra
TukTukas24 parašė:
Aš trečią dieną judu labai, nu labai sunkiai. Paprasčiausi buities darbai kurie nekėlė problemų jokių dabar labai sunkūs. Pilvas žemai jau, gal dėl to? Įtariu tikr…
Ar tiesiog sunku judėti ar jaučiat kokį skausmą, diskomfortą?
TukTukas24 parašė:
Aš trečią dieną judu labai, nu labai sunkiai. Paprasčiausi buities darbai kurie nekėlė problemų jokių dabar labai sunkūs. Pilvas žemai jau, gal dėl to? Įtariu tikr…
Man taip yra nuo 8-9 menesio beveik kasdien
Deimante0202 parašė:
Ar tiesiog sunku judėti ar jaučiat kokį skausmą, diskomfortą?
Ilgiau pastovėjus nugarą skauda, o šiaip kaip ir atrodo niekas neskauda, tiesiog labai sunku. Net nemoku pasakyt kaip sunku 🤣
TukTukas24 parašė:
Ilgiau pastovėjus nugarą skauda, o šiaip kaip ir atrodo niekas neskauda, tiesiog labai sunku. Net nemoku pasakyt kaip sunku 🤣
Nenoriu nuliūdint, bet man prieš gimdymą pasidsre taip lengva, tarsi nebūčiau nėščia 😃😃😃 kvepuot niekas netrukde plaučiams, rūgštys nekilo 😃
Yovi parašė:
Sveikinimai!
Sveikinimai ramios naktį ir daug pienelis🙂
Rere parašė:
Nenoriu nuliūdint, bet man prieš gimdymą pasidsre taip lengva, tarsi nebūčiau nėščia 😃😃😃 kvepuot niekas netrukde plaučiams, rūgštys nekilo 😃
Man jau kvėpuoti irgi daug lengviau, rūgštis kyla mažiau tikrai nei prieš tai.
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai