Uoga. parašė:
Parsius, tai parsius namo, bet man bus ramiau, kai patikrins.. Bent jau zinosiu, kas vyksta..
Pasidalinkit, kaip Jums seksis.
Uoga. parašė:
Parsius, tai parsius namo, bet man bus ramiau, kai patikrins.. Bent jau zinosiu, kas vyksta..
Pasidalinkit, kaip Jums seksis.
Uoga. parašė:
Kas kiek minučių skauda? turi kartotis bent kas 10 min, porą val . Jei nereguliariai, tai nebent tonus užrasys, jie fiksuoja sarėmius, makštinio nedarys
Nezinau, man kaklelio tikrinimas buvo pamirstas reikalas, tikrai ne syki tikrino, net ir diena pries gimdyma mane tada ginekologe patikrino, sake, 2cm yra atsivere ir man kaip tik dziugu buvo kad kita diena prasidejo gimdymas, nereikejo laukti termino, nes pagimdziau 2d iki termino.
Nu su siuo nestumu, termino matau sulaukiau, tai prasysiu kad paziuretu kakleli, vien del suzadinimo 😁 nors va nuo daktaro kaip priklauso, kiti siuncia i dienos stacionara ir ten suziuri viska, kakleli, sprendima del skatinimo priima tada ten.
Uoga. parašė:
Help. Kieteja pilvas siandien daznai, maudzia strenas... Judesiai yra, nors noretusi, kad butu daznesni....
Man sianakt bemiegė naktis: 4 kartus sukietejo, ir pilvo apačią maudė, nugarą ir strėnas, maniau viskas, ryto sulauksiu ir važiojam Džesika!!! Bet nurimo, viskas praejo, judesiuku maziau (stumdosi ten tik), apetitas zveriskas (nuo 5 ryto valgau ir valgau), kojos sutine, standartiškai puškuoju, va daržą apėjau, žodžiu, panika praeity. Perim toliau.
Niu ka, neseniai grįzau. Nieko, greiciausiai paruosiamieji.
Bet dziaugiuos nuvaziavus, vis ramiau nakti miegosiu
Paklause tonus. Tai tik vienas saremis buvo fiksuotas, kurio as pati nejauciau, lelyte juda, gimdos kalklelis uzdaras, bet minkstas.
Echo padare, pamatavo ir panasiai.
Jei veikla neprasides naturaliai, tai birzelio 8 vaziuoju skatinimui. Jau uzrase.
Susinervino, kad dvi datos pas mane uzrasytos, pagal echo siandien terminas, pagal mm birzelio 2d. Tai sako kaip dabar zinot man ir panasiai.... tai gavau priekaistu, bet pries iseinant atsiprase
Suninthesea parašė:
Ar yra dar tokių, kurie neturi išrinkę vardo? 😀 laukiame sūnelio, nu ir niekaip neišsirenkam, mergaitėms turiu dešimtis gražių, o vat su berniuku sunkiau 😀…
Mes irgi laukiam berniuko ir dar neturim vardo😂 mergaitei irgi tureciau varianta, o berniukui niekaip neisrenkam😂🤷♀️
Tiuti parašė:
Mes irgi laukiam berniuko ir dar neturim vardo😂 mergaitei irgi tureciau varianta, o berniukui niekaip neisrenkam😂🤷♀️
O pas mus kita problema, nesutariam su vyru dėl vardo😂 jis nori, kad būtų Dilanas, o aš kad Gustas😁 Vis galvoju, kai gims tada matysim kuris labiau tinka😃
Jollki parašė:
O pas mus kita problema, nesutariam su vyru dėl vardo😂 jis nori, kad būtų Dilanas, o aš kad Gustas😁 Vis galvoju, kai gims tada matysim kuris labiau tinka😃…
Geriausias argumentas yra toks : "Tu duodi vaikui savo pavarde, as duodu varda". Manau diskusiju nebereikia, jei bendro sutarimo nera
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai