alina4ka parašė:
Jo jo as spinaline turejau omeny, susipainiojau. Skauda kai ja daro? Paniskai bijau adatu😵💫
man atrodo nieko nejauciau
kai dare bendra narkoze verkiau, nes dure i vena o nepateike.. labai nepatiko
alina4ka parašė:
Jo jo as spinaline turejau omeny, susipainiojau. Skauda kai ja daro? Paniskai bijau adatu😵💫
man atrodo nieko nejauciau
kai dare bendra narkoze verkiau, nes dure i vena o nepateike.. labai nepatiko
Na esu antra diena po op. Tai pasakoju savo ispudzius 😊
Dariausi pas Irena Kirilova Santariskese, daktare labai maloni ir rupestinga. Op isveze 10val, o po 12val jau atveze i palata, pati op truko 1val. Anestezeologas nusprende, kad bus pilna narkoze. Is dalies nesipriesinau, nes labai bijojau pacios op, tai pagalvojau kad man bus ramiau jei miegosiu 😁 namo paleido ta pacia diena, parvairavau pati. Pirma diena neskaudejo, tik perstejo kai sisiojau, ir siek tiek lasejo kraujo, bet sake tai normalu. Siandien jau patino ir sunkiau vaiksciot, tai vaikstau be triusiku ir vos ne issiskietus 😁 tai tik vaikstau ir guliu... neskauda, kraujo ner, gal tik vos vos po to kai pasisioju))) israse Oktisept tirpala ir Clogin putas, dar sake po 2ju savaiciu galiu nusipirkt ir tept zaizdeles Viderage kremu.
Pasidalinkit prasau, kaip daznai naudojot tirpala ir putas? Nes man pasake ir ta ir ta naudot po kiekvieno pasislapinimo, bet ar ne per daznai? kadangi daug geriu vandens tai ir vaikstau dazniau i wc 🤔 beje, jums irgi papurskius Oktisep iskart biski degina? Ir ar ilgai laikesi patinimas jums?
alina4ka parašė:
Na esu antra diena po op. Tai pasakoju savo ispudzius 😊
Dariausi pas Irena Kirilova Santariskese, daktare labai maloni ir rupestinga. Op i…
clogin naudodavau ryte ir vakare, o oktisepta po kiekvieno apsilankymo tualete
Sveikos, pasidalinsiu ir aš. Antra diena po operacijos, vaizdas iškart po operacijos atrodė daug geriau nei prieš, bet šiandien prasidėjo tinimas... tai atrodo kaip frankenšteinas šiek tiek. Įspėjo, kad blogiausias vaizdas 3-4 parom, tad dar ne pabaiga. Naudoju Clogin putas, antibakterinį tepalą, octiseptą ir šaldau kiek tik galiu... skausmo iš esmės nėra.
mazyle parašė:
clogin naudodavau ryte ir vakare, o oktisepta po kiekvieno apsilankymo tualete![]()
O jus buvot nuvaziavusi pas Kirilova pt apziurai ar gerai viskas gyja?
po kiek laiko pas jus istirpo siulai?
alina4ka parašė:
O jus buvot nuvaziavusi pas Kirilova pt apziurai ar gerai viskas gyja?po kiek laiko pas jus istirpo siulai?
niekur nevykau, zinokit nepamenu per kiek laiko.. gal per 4-5 savaites..., bijau sumeluoti
Sveikos, dar kartą. Jau 8 diena po operacijos. Jau esu pilna koja grįžus į normalų gyvenimą
patinimas dar yra, bet neprilygsta "turtui" kurį turėjau. Vaizdas geryn kiekvieną dieną, dar toli iki visiško tinimo dingimo, bet kokiu atveju daug geriau nei buvo. Vakar buvau apžiūrai,.gydytoja patenkinta rezultatu ir gyjimu. Nuo 3 paros keletą kartų per dieną naudojau Lansinoh šaldantys higieniniai įklotai po gimdymo (Padsicles), tai nežinau ar jie čia padėjo, ar kas, bet nei siūlių niežtėjo, jutau skausmo. Tad siūlau pabandyt, jei nebijot
ir pradėjau gerokai daugiai judėt nuo 4 paros, kas manau irgi prisidėjo prie greitesnio gijimo ir tinimo mažėjimo. Aišku, čia tik mano patirtis, bet gal kam pravers. Vieno gailiuos,.kad anksčiau nepasidariau operacijos
Sveikos.O kada jau matai realu vaizda? Nes atrodo po operacijos vaizdas buvo labai gražus gal patinimai ir pan.O dabar išvis labai trumpos mažos lūpos kaip ir nebūtu jų, juokingai atrodo , o gal dar mažai laiko praėjo?😔2mėnesiau tuoj bus , nes pradejau gailetis.Bet rezultatu ir daktaras džiaugesi po operacijos .Bet mane kankina nežinia ir vel atrodo įsivariau kompleksų.Jei taip liks...atvirai labai niekas neužtengia.
Kakava92 parašė:
Sveikos, dar kartą. Jau 8 diena po operacijos. Jau esu pilna koja grįžus į normalų gyvenimąpatinimas dar yra, bet neprilygsta "turtui" kurį turėjau. Vaizdas ger…
Pas ką operavotės?
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai