Tetes pukelis parašė:
Kiekvienu vizitu matuoja 22 savaiciu buvo 47,0 mm.
Tai manau čia pakankamai ilgas nepergyvenkit
viskas bus gerai!
Tetes pukelis parašė:
Kiekvienu vizitu matuoja 22 savaiciu buvo 47,0 mm.
Tai manau čia pakankamai ilgas nepergyvenkit
viskas bus gerai!
Tetes pukelis parašė:
Sveikos,maciau kad del gelezies trukumo kai kurios geriate vitaminus. Mano gelezis 112... galit parodyti kokius vitaminus vartojat,kuriu taip pat mazas? ☺️
Tardyferon receptinį. Neblogi veriantai FerroHemo, tik jo gal reiktų didesnės dozės nei viena tabletė. Ferretab, Fercelan geri. Jautresniam skrandžiui ir žarnynui galima liposominę pažiūrėti, bet ir FerroHemo daug kam gerai visai.
Bet asmeniškai man jau niekas tiek nebepakelia, kiek reikia ir kiek skubiai reikia. Planuoju susilašinti intraveninę.
Elevit turi labai didelę vitamino A dozę, privengčiau šiek tiek aš jo.
Siaubas, pabaigiau antibiotikus , kraujas jau lyg geras , dar pirmadienį pakartoti reikės... sloga vis dar kamuoja labai stipriai , o šiandien dar ir kosėt baisiai pradėjau , atrodo visa krūtine iskosesiu 😭 ar as sapnuoju, ar kažkuri rase kad tartum verde galima? Nes man gydytoja kai paklausiau tai numykė ir nesupratau 🤷🏻♀️ o ta Isla nei velnio nepadeda
Tiuutea parašė:
Siaubas, pabaigiau antibiotikus , kraujas jau lyg geras , dar pirmadienį pakartoti reikės... sloga vis dar kamuoja labai stipriai , o šiandien dar ir kosėt baisiai …
Mane gelbėjo druska. Zodziu pasikaitindavau druska sausoje keptuveje, susipildavau i kojine ir dedavau tiek prie gerkles tiek prie nosies,kur sinusai. Tik atsargiai nenusideginti. Skatindavo kraujotaka ir atrodo atpalaiduodavo siek tiek. As pati dvi savaites prabuvau bilioteny su kažkokiu virusu. Sveikite
_ievute_ parašė:
Mane gelbėjo druska. Zodziu pasikaitindavau druska sausoje keptuveje, susipildavau i kojine ir dedavau tiek prie gerkles tiek prie nosies,kur sinusai. Tik atsargiai…
Ačiū, pabandysiu 🙂
_ievute_ parašė:
Mane gelbėjo druska. Zodziu pasikaitindavau druska sausoje keptuveje, susipildavau i kojine ir dedavau tiek prie gerkles tiek prie nosies,kur sinusai. Tik atsargiai…
Labai geras dalykas,as jau nuo senu laiku ir sau ir vaikam dedu druska. Padeda💪
ninna parašė:
Tardyferon receptinį. Neblogi veriantai FerroHemo, tik jo gal reiktų didesnės dozės nei viena tabletė. Ferretab, Fercelan geri. Jautresniam skrandžiui ir žarnynui g…
Tai kodėl visos gydytojos taip siūlo tą Elevit kaip labai gerą vitaminų kompleksą ? Man jau tiesiog liepė jį gerti. Gal kokius geresnius vitaminus pasiūlysit? Man taip pat žemas hemoglobinas 108, išrašė tardyferon gerti, ar jis padeda?
Reina09 parašė:
Tai kodėl visos gydytojos taip siūlo tą Elevit kaip labai gerą vitaminų kompleksą ? Man jau tiesiog liepė jį gerti. Gal kokius geresnius vitaminus pasiūlysit? Man t…
Nes atstovai pasidarbavo gydytoju kabinetuose ,todel ir israso .
Reina09 parašė:
Tai kodėl visos gydytojos taip siūlo tą Elevit kaip labai gerą vitaminų kompleksą ? Man jau tiesiog liepė jį gerti. Gal kokius geresnius vitaminus pasiūlysit? Man t…
O mano pirmų dviejų vaikų ginė rekomendavo New Nordic, nes ten vit D ir dar keli mikroelementai atskirti nuo likusių vitaminų, nes ale vit D su kai kuriais vitaminais nepasisavina 🤔 šį nėštumą jau vieną dėžutę New Nordic suvartojau, dabar geriu Viridian. Iš geležies Blueiron
Reina09 parašė:
Man Tardyferon padėjo. Per praeitus nėštumus vartojau.
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai