Indrė_dėkinga parašė:
Su įklotukais tai į lauką einu, pasivaikščiot. Miegant ar namie nededu, kad kvėpuotų krūtys.
Oo, mūsų beibiai vieną dieną gimtadienius švęs 😀
Indrė_dėkinga parašė:
Su įklotukais tai į lauką einu, pasivaikščiot. Miegant ar namie nededu, kad kvėpuotų krūtys.
Oo, mūsų beibiai vieną dieną gimtadienius švęs 😀
Katty parašė:
Tai jau sakykit profesija?😁😁😁
Mokytoja 😀
Katty parašė:
Joo butu linksma😁
Vis tiek mes su vyru diskutuojam vis nes neatsimenam kaip su pirma dukra buvo..bet…
Nesijauskit vieniša, ...
Atsiras ta nuotaika, pradės šliaužiot tai mespėsim paskui bėgiot🤣🙈
Indrė_dėkinga parašė:
Mokytoja 😀
Aš irgi 😀
julyp parašė:
Aš irgi 😀
Ir aš😁
Indrė_dėkinga parašė:
Oho oho..
O kas per profesija?😄
julyp parašė:
Buvom pas gydytoja dėl kosulio, tai nuo slogos jis. Temp neturi, bet dėl bambos problemos. Polypas yra, kuris gali jungtis su šlaple, rytoj gavom vieta pas chirurgą…
Mes ir turėjom ta polypą kaip balionėlį iššokusį, tai chirurgas aprišo siūlu, tepė vaistais, po 1d nudžiuvo ir nukrito, kai bus 3mėn sakė darys echo
mylimukac parašė:
Mes ir turėjom ta polypą kaip balionėlį iššokusį, tai chirurgas aprišo siūlu, tepė vaistais, po 1d nudžiuvo ir nukrito, kai bus 3mėn sakė darys echo
Darys echoskopa, nes tas polypas gali jungtis su šlaple. Ir reikia uždaryt ta lataką. Nes kai šlapiuoja gali per bamba bėgti šlapimas. Keistai jums. Ir nedarė echo tik siūlą rišo?
julyp parašė:
Darys echoskopa, nes tas polypas gali jungtis su šlaple. Ir reikia uždaryt ta lataką. Nes kai šlapiuoja gali per bamba bėgti šlapimas. Keistai jums. Ir nedarė echo…
Gal pas mus truputį kitaip ❔️🤔 neina foto įkelt parodyčiau.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai