Mažyliai iki 3 mėn save tapatina su mama, kaip vieną kūną, dėl to jiems reikia to artumo. Tik nuo 3mėn atsiras supratinas, kad turi rankytes ir pan. Mano irgi būna užmiega su papu, niekada netraukiu, palaukiu kol pati paleis (bet pakeisti į čiulptuk, kai jau negeria o tik laiko, gal ir variantas, išbandysiu). Šiandien naktį išmiegojo 5 valandas (kosmosas), bet pas mus tokia vėloka rutina, kad nakties miegui užmiega 1val., o po visų pabudimų keliamės 11val. Kartais prabunda patenkinta, o kartais jau besibudindama verkia. Ypač tas bezdėjimas jai skausmingas matyt🙈 visada pirma duodu papą iki pirmo pametimo, tada einam pampį keist, nes kitu atveju klyktu, o man tas klykimas labai kerta, susinervinu, nes taip gaila vaiko.
Naktį, kai užmiega, palaukiu kol įminga ir po biški nuleidžiu ant lovos (mūsų), pirma užpakaliuką, palaukiu kokias 20s, tada jau galvytę, bet vis dar ant mano rankos, vėl kokias 30s, kol nuo mano rankos pašyla paklodė ir atsargiai padedu galvytę, dar truputį paguliu ir tik tada susirinkus papą atsitraukiu. Užkloju ją, tada save ir miegam. Aišku kartais nulūžtu pati su ja, ir atsibundu kai sulaužyta.🙈
Pas gastro kai buvom, nerekomendavo įvedinėt mišinuko, sako nuo 4 mėn. geriau primaitinti pradėt, kas kelias savaites pridedant. Tai nežinau, gal nuo 4mėn. visgi primaitinsiu mišinuku.
Va kas labiausiai vargina, tai vakarinė rutina, tas vėlyvas ėjimas miegot, dar streikas prie papo (kai ima, spjauna, nervuojasi vėl ima). Klausiau gydytojos Mulevičienės berods podcastą, tai gali būti, kad visos dienos nuovargis ir vakare pieno tėkmė lėtesnė, reik daugiau pastangų.
Dabar jau panelė miega 50min ant manęs, aš su pižama, maikė dėmėta nuo nakties pieno pratekėjimo. Pusryčius pasidariau, kol buvo susidomėjus gultuke lango vaizdu😄 valgėm kartu, jo pieno bare, aš jai virš galvos. 😄
Man tik vyro gaila, nes mažai laiko kartu turim. Dar kartais ir aš bjauri būnu, vakar užsigavau per skubėjimą ranką ir susinervinau, pasiteiravo kas nutiko, o atsakiau, kai ragana...🙈