2025.05.15 13:40 (prieš 11 mėn.)
Mystery parašė:
Aš ne. O tai vaikutis nesumaišė dienos su naktim?
Kaip Jūs migdote?
Dieną miega važiuojant vežime.. o jei nevažiuočiau - prasitūsytume namie ir nebūtų miego.. svarbu su vežimu per neremontuotą gatvelę ar akmenukus ar pievą pravežt - pasipurto ir sminga.. tai dieną du miegai lauke.
Naktį viską bandau.. (tamsą, šššš visokius, pasūpimą, papuką..) jai patinka stačiai būt, realiai užmigtų ant peties.. paryčiais atsipalaiduoja ant nugaros gulėdama ir rankas iškelia. Rimtų pilvo bėdų nebūna, nebent ilgesnis nekakojimo tarpas, bet įpratau dažnai (kasdien 2-3k) pilvuką pramasažuot. Kartais naktim kaip tik duodu mankštų. Kai padaro 4nakties mankštų programą - smiga! Bet nevisad veikia, jei pervargus - tai tik daugiau ašarų.
Dar turiu porą neišbandytų dalykų:
- refliukso pagalvė (gal slaptas refliuksas)
- miego konsultantė
- nu ir ta savaitės žvakė su poteriais Gertrūdos bažnyčioj 😀😅
Iš pagalbos jokios naudos. Mano mama vis pasakoja kaip padėdavo mane - pyst ir miegu. Nemiegu - pabliaunu ir užmiegu. Naktį nemaitinu, nes mamai išsimiegot reik.
Dėl maisto tai kaip įdės kažko - klyks ir šiks žaliai. Darė triušieną, nes labai sveika. Tai konservuotų žirnelių skarbonkę ir prieskonių, kad būtų skaniau.. Dar bandė kelis kartus padėt užsupt, kad pasitvarkyčiau - nepavyko.
Tai palikau atsakingą už simbolinį sauskelnių tiekimą ir proto pisimą 😄 Kas antrą - trečią poką perka, galvoja kad kiekvieną, kad užteks 1 poko 3sav. 😃