2025.11.24 23:45 (prieš 5 mėn.)
Sveikos, seniai buvau...siandien teko perskaityti dvieju menesiu susirasinejimus 🫣
Eglute lavai didelis klaustukas, visada puosdavom didele ir iki lubu. Bandysim tokia pat, tik vyras darys tvorele aplink. Jei gelbes...buvo mintis manieze 😃 nes dideli turim.
Dantys...vargai. Labai dideli. Turim tik du, buvo baisus laikotarpis, islindo su kraujais. Panasu, kad virsuje turetu buti dabar, nes labai istine.
Miegas 😭 baisus nuo gimimo. Du miegai jau seniai pas mus, bet pirmas max 1,5 val, buna pusvalandis, ar iki valandos. Antras miegas iki pusvalandzio. Bet as visada turiu buti salia, nes jis keliasi kas 10 min ir tikrina ar as esu. Nu cia ok dar. Bet naktys baisios. O gal tik man taip atrodo, kad baisios. Keliasi 2-3 k valgyt. Bet tarp tu valgymu pastovus malimasis, verkslenimas, verkimas. Anksciau miegodavo savo lovelej, tai naktim taip ir kimarindavau. Dabar miega tarp musu su vyru. Tai dazniausiai palieku jam visus raminimus. Bet zinoma vistiek nemiegu, girdziu kaip salia verkia. Gal turejo kuri tokiu bedu su vyresniais vaikais? Menesiai eina ir vis tikiuosi kad isaugs. Bet niekas nesikeicia.