Katty parašė:
O kas jau ragaujat mandarinus ar neberia vaiku nuo ju? Daviau siandien ir as paragauti pupai pora skilteliu..ziauriai patiko.ziuresiu ar neisbers
Mano belekaip daug valgo mandarinu ir viskas ok😀
Katty parašė:
O kas jau ragaujat mandarinus ar neberia vaiku nuo ju? Daviau siandien ir as paragauti pupai pora skilteliu..ziauriai patiko.ziuresiu ar neisbers
Mano belekaip daug valgo mandarinu ir viskas ok😀
Mettija parašė:
Durnas klausimas, bet nerandu ats normalaus- pm iki kada plaut ir sterilint tuos prakeiktus buteliukus reik? Da užkniso man juos dralinti ir paskui laukt kol atšals…
As sterilizavavau kol misinuka daviau. Kai perejom ant pieno baigiau tai daryti ir koks geras jausmas buvo. Virtuveje iskart vietos atsirado nemazai. Po to apie antra baby suzinojom,tai vel viskas grizo atgal,bet tai laikina.
O ką darot su židiniu?
Kol kas skiria grindų paaukštinimas toliau nuo židinio. Tas 7cm peržengimas kol kas neįveikiamas. Bet čia savaičių klausimas.. galvoju, kažkokias tvirtas grotas, bet kad atsirėmus ant jų neįvirstų.. Nepiknaudžiaujam židiniu, kūrėm tik 1kart, bet žiemą kuriam labai dažnai..
Indrė_dėkinga parašė:
O ką darot su židiniu?
Darėm barikadas iš pufo,staliuko, nu o ką daryt, grotas nuvertė
pas mus kampas ir nuo to kampo statėm staliuką ir pufa suėjo su šia taip pat darysim
Pasubėdavosiu- visi dievai, šventieji ir kt, kada jebitute išlyst tie priekiniai dantys!!! Nu pyze man ir vaiko gaila, ir savęs, ir šeimynos
dantenos patinę, konturai idealiai matos, bet kaip neprasikala, taip neprasikala... nu zirzimą iškentėsiu, bet bliaha muha kai ji neima pm ne gramo dieną, o tik naktį tuos 200 ml vos sulemena - buteliukas priešas nr 1 ;( kiek jusu lialiams truko kol pralindo? Mes savaitę mučinamės
Mettija parašė:
Pasubėdavosiu- visi dievai, šventieji ir kt, kada jebitute išlyst tie priekiniai dantys!!! Nu pyze man ir vaiko gaila, ir savęs, ir šeimynosdantenos patinę, kon…
Nuo kurio etapo pralindo? Nes buvo taip, kad graužė mėnesį laiko viską, tada atrodo nurimo viskas. Galvoju gal jau dantys. O patys dantys išlindo dar po kokiu 2 savaičių
julyp parašė:
Nuo kurio etapo pralindo? Nes buvo taip, kad graužė mėnesį laiko viską, tada atrodo nurimo viskas. Galvoju gal jau dantys. O patys dantys išlindo dar po kokiu 2 sav…
Kad graužia ir seilėjas ji senai jau prieš 2 sav
bet pastarosios dienos nu načert ypač vakarai - tik ant rankų nurimsta
dentinox max 15 min
Mettija parašė:
Kad graužia ir seilėjas ji senai jau prieš 2 savbet pastarosios dienos nu načert ypač vakarai - tik ant rankų nurimsta
dentinox max 15 min
Vibrucol zvakute pabandykit, mum padeda nurimt, kai tie patys baisiausi dygimai buna
Pūkė2020 parašė:
Vibrucol zvakute pabandykit, mum padeda nurimt, kai tie patys baisiausi dygimai buna
Šiandien nakčiai dėsiu, nes prieš tai porą dienų daviau ibuprofeno. Šiandien lyg mažiau zirzia tik seilių jūrą ir ner čiulptuką metą
kaip gerai mp maitint nepamenu, kad vyresnelei taip blogai būtų -iltiniai taip labai skaudžiai varė, o kitų net nepastebėjom
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai