laiminga2024 parašė:
O kiek jums atsilieka?
Įvairiai skirtingos kūno dalys, nuo 1 iki beveik 4 savaičių skirtumai yra.
laiminga2024 parašė:
O kiek jums atsilieka?
Laumer parašė:
Ka prognozuoja gydytojai?
laiminga2024 parašė:
Ka prognozuoja gydytojai?
Per daug asmeniška dalintis. Bet situacija sudėtinga.
Lovelov parašė:
Merginos, kaip dažnai paruošiamieji jus kankina? Skausmingi? Kaip vertinat skausmą? Nu man šiandien nepyragai, nuo 5 ryto, kelis kartus jautėsi ne tik pilvo apačios…
Mano 3 nestumas, tai isvis nezinau kas tie paruosiamieji😀, man tik kieteja pilvas su visais nestumais.
Brouček parašė:
Mano 3 nestumas, tai isvis nezinau kas tie paruosiamieji😀, man tik kieteja pilvas su visais nestumais.
Mano ir trecias, tai tik su treciu suzinojau ka reikia paruosiamieji 😁.
Lovelov parašė:
Merginos, kaip dažnai paruošiamieji jus kankina? Skausmingi? Kaip vertinat skausmą? Nu man šiandien nepyragai, nuo 5 ryto, kelis kartus jautėsi ne tik pilvo apačios…
Mane jei kankina rai apie 12 valandu.. paskui ramu buna... ir vel skaito kad prisilsejai 🤣. Bus bajeris kai nesuprasiu kad gimdau 😂
Brouček parašė:
Man su pirmu nėštumu net beskausmių kietėjimų nebuvo 🙂
Vel_mama parašė:
Mane jei kankina rai apie 12 valandu.. paskui ramu buna... ir vel skaito kad prisilsejai 🤣. Bus bajeris kai nesuprasiu kad gimdau 😂
Turėjau jau tokių minčių, šiąnakt buvo keli kartai lygiai kas 10 min, ir vėl nurimo 🧐 man 39+3, tai jau laikas būtų, bet vis paerzina ir vėl preteksto važiuot nebelieka. Na, laukiu kas toliau 🙇♀️
Lovelov parašė:
Man su pirmu nėštumu net beskausmių kietėjimų nebuvo 🙂
Mane irgi taip erzina 🤣. As juokaudama sakau, kad cemodana krauna 😂😂😂
Brouček parašė:
Mano antras nestumas tiek su pirmu tiek su antru pilvas irgi kieteja
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai