laiminga2024 parašė:
Pas mane kaklelis nei 2 cm nebesiekia tai baisus kikevienas skausmelis 🙈
tai kiek jums savaiciu , kad baisu?
laiminga2024 parašė:
Pas mane kaklelis nei 2 cm nebesiekia tai baisus kikevienas skausmelis 🙈
tai kiek jums savaiciu , kad baisu?
laiminga2024 parašė:
35 sav
tada suprantu . viskas
bus gerai ❤️
laiminga2024 parašė:
35 sav
As dabar nuo 32 iki 38 savaičiu esu su kakleliu kuris vos 7mm ir atsidarymas beveik 4 cm , nuolat skauda veikla niekaip nevyksta , kiekvienas pasikreipimas skausmingas ,
Kunarckrs parašė:
As dabar nuo 32 iki 38 savaičiu esu su kakleliu kuris vos 7mm ir atsidarymas beveik 4 cm , nuolat skauda veikla niekaip nevyksta , kiekvienas pasikreipimas skausmin…
Wow! Dziaugiuos uz jus kad visdar nesiojate
as bent iki 37 sav noreciau..
Kala parašė:
Sveikos, gal kuri žinot- ar reikia į Santaras vaziuojant gimdyti turėti savo gimdymo marškinius?
Reikia, nebent atvyktumėte ekstra tai matyt duotų, bet per paskaitas minėjo kad su savo
9920916 parašė:
O aš niekaip nesuprantu kaip turėtų atrodyti tie paruošiamieji nes kelios savaitės būna išmeta koki guza vienam ar kitam šone tuo metu sukieteja tas pilvas bet galv…
Tikrai labai daug literatūros, kurioje parašyti aiškūs skirtumai tarp paruošiamųjų ir tikrų, plius jūs ne pirmakartė
Va kaip pirmakartei tai tikrai įdomu kaip bus, nes čia yra moterų, kurios savo paruošiamuosius aprašo taaaaaip baisiai, kaip būtų patys tikriausi sarėmiai aktyviausioje stadijoje 🤔 tai tokiu atveju manau objektyviausia žiūrėti į laiko tarpus tarp jų.
11 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai