Angels22 parašė:
Su tuo matavimu ūgio manau sunku, vaikas malasi, o kas ten tas 1cm ne taip kojytė ir jau kitaip rodo, tai manau tikslumo labai nėra🙈
Tikrai kad nera. Nes 80 jau labai itemptas mum 🤭
Angels22 parašė:
Su tuo matavimu ūgio manau sunku, vaikas malasi, o kas ten tas 1cm ne taip kojytė ir jau kitaip rodo, tai manau tikslumo labai nėra🙈
Tikrai kad nera. Nes 80 jau labai itemptas mum 🤭
Sveikos, esu III kurso medicinos studentė ir atlieku tyrimą apie tai, kaip partnerio įsitraukimas nėštumo metu ir dalyvavimas ar nedalyvavimas gimdyme siejasi su moters savijauta. Būčiau labai dėkinga, jei skirtumėte laiko užpildyti apklausai🙏
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_BTLUFtDJpEw7fYXBKAq9yOEeNm18izPFWYh5NhPDOUSYSQ/viewform?usp=dialog
Angels22 parašė:
Sveikos , mano pirma leliukas todėl nežinau ar reiktų sunerimti. Mano beveik 8mėn mergaitei nepatinka kai imama už rankų, pvz: rengimas, rankovių palenkimas(čia kai…
Sveiki. Mum 10 men irgi nepatinka už ranku iškarta patraukia. Lankemes nuo 6 menesiu pas kinezatarapiaute. Tai pasake kad buna kudikiams kad dirgina. Tai duodavau kempines,kamuoliukus su smailiomis viršūnėmis. Bet va tiek laiko vis dar traukia rankytes. Bet kaip isikimba pati tai jei netrugdo.
Sveikos mamos su tokiu klausimu kuris neramina
Mano mažius pastebejau jau kelias dienas įdomiai daro nesuprantu ar gali būti dėl dantų ar ne nes taip vyksta net bandant patepti dantenas žodžiu sukanda dantis įsitempia ir pradeda drebėti paskui vyksta veijsmas normalus bet tokių epizodų būna per dieną nemažai ar kam taip buvę dystant dantims?
9920916 parašė:
Mano mažius pastebejau jau kelias dienas įdomiai daro nesuprantu ar gali būti dėl …
Laba, daro taip maniškis kai į žaislus kanda ar barškutį kokį ir net dreba tada. Šiaip kandžiotis labai pradėjo ir man kanda
Gabi023 parašė:
Laba, daro taip maniškis kai į žaislus kanda ar barškutį kokį ir net dreba tada. Šiaip kandžiotis labai pradėjo ir man kanda
Bet cia nereikia net žaislų ar ko tiesiog sedi ir jau matau kumščiai suspausti zandai irgi ir iš nervu dreba net
9920916 parašė:
Bet cia nereikia net žaislų ar ko tiesiog sedi ir jau matau kumščiai suspausti zandai irgi ir iš nervu dreba net
Bet iš niekur nieko visai ar susinervina kažko ?
Gabi023 parašė:
Bet iš niekur nieko visai ar susinervina kažko ?
Realiai iš niekur
9920916 parašė:
Mano mažius pastebejau jau kelias dienas įdomiai daro nesuprantu ar gali būti dėl …
Gal vaikas tiesiog taip parodo kad jam kaskas nepatinka?🙂
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai